Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Priza tip contor.

Postări Recomandate

Vreau sa monitorizez consumul la o centrala termica si m-am gandit sa cumpar un aparat mic care se baga in priza si bagi consumatorul in el.

Ati avut (aveti) asa ceva si de care model? Vreau sa cumpar unul mic care sa nu astupe a doua gaura la priza (priza din perete este dubla...vreau sa folosesc si cealalta gaura), dar in acelasi timp sa fie fiabil si sa indice consumul corect.

Am vazut pe net o gramada...dar multe dintre ele au recenzii negative precum ca sunt stricacioase. Cele mai scumpe nu au recenzii deloc...pesemne ca nu sunt cautate datorita pretului mare. Si mi-e fi teama sa dau un ban in plus pe ceva mai scump si sa ma trezesc ca sunt la fel de proaste ca cele ieftine.

Multumesc...va astept cu sfaturi...poate ma indrumati catre o marca de aparat bun!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu stiu cat sunt de proaste cele actuale dar eu am una cumparata de ~3-4 ani de la miva***. http://bolthely.hu/mikroshop/id/03189_Fogyasztasmero_EPM-02

Asemanatoare este "Aparat masura consum energie 5731" de la Dedem** dar de aproape doua ori mai scumpa ca varianta cumparata de mine. In toti acesti ani i-am schimbat acumulatorul si in rest nimic, a stat non-stop la retea.

Initial am vrut sa cumpar "Voltcraft Energy Logger 4000" dar mi-am dat seama ca nu are rost sa dau atatia bani pe o chestie ce imi arata consumul PC-ului.

Sper ca in cateva saptamani sa-mi sosesca sonoff pow, nu se preteaza la cerintele tale dar e interesanta jucaria.

Link spre comentariu

Vreau sa cumpar unul mic care sa nu astupe a doua gaura la priza (priza din perete este dubla...vreau sa folosesc si cealalta gaura), dar in acelasi timp sa fie fiabil si sa indice consumul corect.

Asa mic nu cred ca exista,insa se poate folosi priza de jos,pt ca stekerul de la acele aparate nu e montat simetric,si nu astupa(total) ambele prize.Mai e si varianta unui prelungitor scurt,deci zic eu, asta ar trebui sters de pe lista de conditii,si concentrat pe un model fiabil.

Eu am asa ceva,cumparat de pe forum,si n-am de ce sa ma plang,e destul de precis,singurul dezavantaj e ca nu are baterie interna,deci in momentul cand l-ai scos din priza ai pierdut datele.Asta in cazul cand vrei sa contorizezi pe perioada mai lunga si se intrerupe tensiunea in acest interval,e un mare inconvenient.Probabil cu putin efort se poate monta si o baterie interna,insa nu m-a preocupat ideea pana acum.L-am folosit asa cum e si a fost ok.

DSC07444_1.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări