Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre justitie?

Postări Recomandate

Cei care cred ca a avea un telefon sau un pc nu ii fac tinta "serviciilor" se inseala amarnic,ce imi spun mie ca ti se va supraveghea aparatura,cand deja de mult ti se supravegheaza .Ma suna fratele meu din Italia ,zic ce faci cand ai ajuns in Romania, zice ce ai ma sunt in Italia pai cum zic ca vad ca numarul de pe care ma suni e de celular de Romaia,tolomacul din "servicii" mi-a aratat numarul prin care au facut rutarea apelului.Mari personalitati eu un parlit de electromecanic si fratele meu lucrator in constructii.Treaba de vre un an de zile in urma.

Aiurea-n tramvai, uite asa se propaga costipatiile conspiratiile. Pur si simplu ala era numarul prin care s-a facut terminarea apelului! Doar nu crezi ca vorbesti cu o jumatate de sfert de cent minutul, integral prin servicii de voce!!! Si asta o spui pe un forum tehnic!

Oare cine o fi ''tolomacul''?

Link spre comentariu

Da....nu stiu dacă ăsta(să fii zilier sau deșteptul pământului) e un criteriu de a fi sau nu ”ascultat de servicii”...eu zic că ăia care au făcut atentatele de prin capitalele europene ...n-aveau minte nici cât un zilier ordinar!

Și chiar dacă aveau ceva minte ...au irosit-o pe ceva iluzoriu!(viața de apoi îmbelșugată și cele 70 de fecioare din paradis)

Cei mai periculoși oameni de pe pământ sunt cei care sunt deștepți ...dar au momente de prostie crâncenă!

Pe ăștia cum poți să-i categorisești ...proști-deștepți sau deștepți-proști!?? :96 :rade:

Link spre comentariu

Pana la urma...cine este ''orb''?? Nu..''boborul'' asta care voteaza tot felul de PENALI,HABARNISTI,OPORTUNISTI etc.care mai arunca o galeata de...promisiuni si doar cateva farame de adevar si repede ''boborul'' voteaza cu 2 maini? :bataie Si intrebarea logica este,daca PENALII detin PUTEREA,nu ei au tot interesul sa modifice legile justitiiei?? Doar sunt la PUTERE,acum e momentul..!! :nerv

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări