+_Florin_+ Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Corect, cea mai mare crima e sa pedepsesti un nevinovat, pe locul doi ar fi sa scapi un vinovat. Ideea era ca acesti magistrati sunt supusi unui regim de lucru dur avand in vedere nr foarte mare de dosare si faptul ca nu pot prelungi o "cauza" pana la "Sf. Asteapta", ca altfel ii acuzam de "taraganeala". Judecand dupa importanta lucrurilor, e de preferat "taraganeala" ce are ca efect solutii drepte si corecte. Dar se fac presiuni in ce priveste "norma". Cred ca e destul de greu pentru ei (parere personala). Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Dela Big Brother la Big Sister, supraveghere non-stop!http://www.telegrafonline.ro/kovesi--big-sister-dna-va-controla-toata-viata-romanilorhttp://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/ieri-afaceri-cu-penali-din-anaf-azi-furnizor-al-dna-745483.html Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Care-s tarile alea? În Germania judecatorul este egalul lui d-zeu pe pamânt si este aproape imposibil sa fie contestat sau pus sa plateasca despagubiri. Si peste tot, corb la corb nu scoate ochii. Care sunt tarile cu...apa..mai calda zici ?? Ex....Islanda,acolo pedeapa cea mai potrivita ar fi sa stai ...(macar o ora in fundul gol..),asa ca ...infractiunile ar trebui?? comise...VARA! Au ei o multime de...''gheizere'',deci...apa..(prea) calda!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Dela Big Brother la Big Sister, supraveghere non-stop! http://www.telegrafonline.ro/kovesi--big-sister-dna-va-controla-toata-viata-romanilor http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/ieri-afaceri-cu-penali-din-anaf-azi-furnizor-al-dna-745483.html Americanii au o vorba: bullshit! E clar ca ziarista care a scris articolele alea o fi una din aia care crede ca un virus de PC se trateaza cu penicilina... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Tara lu' Papura Voda, pardon Hamster Voda sau Dragnea Voda, tot aia: vinovatia sau nevinovatia unui parlamentar se decide, NU IN JUSTITIE, ci in parlament, cu sau fara agheazma!!! In mod normal, si daca Rovana este intr-adevar nevinovata, trebuia lasat ca justitia sa-si spuna cuvintul. Ori, ferind-o cu atita grija de ochii procurorilor/justitiei, tare-mi pare ca tipa nu e chiar nevinovata, cum singura zice!! Rusine sa le fie! Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Americanii au o vorba: bullshit! E clar ca ziarista care a scris articolele alea o fi una din aia care crede ca un virus de PC se trateaza cu penicilina... Cei care cred ca a avea un telefon sau un pc nu ii fac tinta "serviciilor" se inseala amarnic,ce imi spun mie ca ti se va supraveghea aparatura,cand deja de mult ti se supravegheaza .Ma suna fratele meu din Italia ,zic ce faci cand ai ajuns in Romania, zice ce ai ma sunt in Italia pai cum zic ca vad ca numarul de pe care ma suni e de celular de Romaia,tolomacul din "servicii" mi-a aratat numarul prin care au facut rutarea apelului.Mari personalitati eu un parlit de electromecanic si fratele meu lucrator in constructii.Treaba de vre un an de zile in urma. Link spre comentariu
elman Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si mie mi s-a furat un aparat de sudura tot din garaj. Hotul a furat din mai multe garaje in mai multe nopti asa ca politia stat la panda si a prins hotul, unul hiperpigmentat. Am ajuns la instanta, judecatorul mi-a cerut factura pentru aparat sau daca n-am factura sa fac dovada costului cu martori (de parca la talcioc sau magazin mergi cu martori) sau sa merg la firma specializata sa-mi faca evaluarea aparatului, evident aceasta operatiune costa ceva bani. Pe mine m-a suparat acest lucru deoarece hotul nu a contestat valoarea de 250 lei (il cumparasem de la talcioc). Dupa ce faceam dovada valorii urma sa se deschida alt proces si sa ma constiui parte civila la recuperarea prejudiciului. Evident ca dupa acest proces trebuia sa execut hiperpigmentatul dar ce sa iei de el ca nu avea mai nimic in casa (o masa vai de mama ei, un frigider tot ruginit, un aragz vai de mama lui si un bec spanzura de tavan, salar nu avea ca nu lucra nicaierea ). Am renuntat la proces ca-mi pierdeam timpul prin instante fara nici un rezultat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Un popor de oi a dat naștere la un guvern de lupi flămânzi . Evident , din frustrare ! Ca treaba să fie oarecum echilibrată ( în lumea hoției ) din punctul de vedere al celor de afară ( cei care oricum nu pricep niciodată nimic din obiceiurile și traiul românilor ) , i se opune odiosul KKK-ul . Adica Klemm-Kovesi-Klaus . Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Kovesi, marţi, la Bruxelles, pare sa fi fost bagata in corzi...http://www.stiripesurse.ro/liviu-ple-oianu-a-incol-it-o-pe-laura-codru-a-kovesi-cum-a-raspuns-efa-dna-la-intrebarea-cea-mai_1225671.htmlhttp://evz.ro/kovesi-mentor-declaratii.htmlTudose, se pare ca, degeaba a jucat barbut in padure la Baneasa.http://www.capital.ro/cresterea-economica-record-care-nu-se-simte-in-buzunare.html Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Un popor de oi a dat naștere la un guvern de lupi flămânzi .Cand ai dreptate, ai! Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Eu zic asa, da-le din SIPA, tuturor, dosarele la purtator, sa faca ce vor cu ele, sa le faca publice sau sa le arda, si Legea Raspunderii Magistratilor, ca sa plateasca si tot neamul lor cel neadormit! Asa sa fie! Atunci va fi pace in Romania!!! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Eu am mai intrebat, retoric, dupa cum s-a dovedit: de ce fras mai tii un procuror sau judecator in functie cind stii ca are o tinichea de coada, doar ca sa-l poti santaja cind ai nevoie??? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Și cine ar trebui să-i dea afară dacă sunt ”pătați”!?(mă refer la cei din justiție) Că pe ăștia nici Dumnezeu nu-i poate atinge! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Și cine ar trebui să-i dea afară dacă sunt ”pătați”!?(mă refer la cei din justiție) Că pe ăștia nici Dumnezeu nu-i poate atinge! Nu stiu de ce cred, ca toti cei din justitie sint mai mult sau mai putin patati. Ori asa cum spune si colegu' @elmar,pe astia nici Dumnezeu nu-i poate atinge. Daca stam si ne gindim, citi dintre cei care s-au perindat pe la friile tarii asteia, n-au avut treaba cu justitia? Citi dintre ei ai incasat ani grei de puscarie(peste 10 ani)? Citi au efectuat integral toti anii de puscarie? De aceea cred ca cei din jsutitie nu sint nici pe departe asa de neprihaniti precum pretind. Nu trebuie sa ne miram deloc de pensiile pe care le primesc cei din justitie. Au avut grija alesii nostrii sa-i recompenseze pentru felul cum au fost judecati unii dintre colegii lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate