Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre justitie?

Postări Recomandate

In tara nostra justitia favorizeaza infractorul prin toate mijloacele

Deca esti corect esti calcat in picioare, dece sa mai fi corect ?

Nu pe toți ...doar pe cei puternici care fură milioane de euro!

Pe ăia mai amărâți îi trimit la închisoare și dacă au furat o ceapă degerată! :95

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/O-batrana-de-72-de-ani-condamnata-la-4-ani-de-inchisoare-pentru-o-gaina.-Cea-mai-grea-pedeapsa-din-dosarul-Microsoft-e-de-trei-ani-131706

Link spre comentariu

http://romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ancheta-la-un-liceu-din-ploiesti--mai-multi-elevi-ar-fi-dat-mita--ca-sa-scape-de-corigente--doi-profesori--sub-control-judiciar-463417?c=q2561 ... Pana la bac , e drum lung .

Altfel , MEFIN Sinaia era o intreprindere al carui echivalent trebuia sa - l " cauti " mult in Ardeal . Din Cluj scapai repede ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pina la urma,la cit trebuie sa se ridice paguba, ca militienii sa faca ceea ce ar trebui sa faca?

La omul de rand nu conteaza cat i se fura,tot AN va scrie pe dosar.Din cate i-am vazut,se misca mai bine in cazul talhariilor si a agresiunilor,unde probabil intra in scena criminalistii.In rest,noi sa fim sanatosi,daca nu suntem mari scule politice si nu numai,in fata lor nu contam decat cand ii injuram...atunci se supara.

Link spre comentariu

Justitia? Nu va mai ganditi la ea!

Daca vrei sa-ti faci dreptate in tara asta, incearca sa ti-o faci singur....pe cat posibil! Am observat ca oamenii corecti care incearca sa-si faca dreptate prin justitie, n-au nici sansa de castig...in schimb un nenorocit scapa basma curata! Asta da dovada ca hotul hotului ii da dreptate, escrocul escrocului, s.a.m.d.....

Pestele de la cap se impute! Daca conducerea tarii este de rahat...justitia cum sa fie...decat tot de rahat!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu pe toți ...doar pe cei puternici care fură milioane de euro!

Pe ăia mai amărâți îi trimit la închisoare și dacă au furat o ceapă degerată! :95

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/O-batrana-de-72-de-ani-condamnata-la-4-ani-de-inchisoare-pentru-o-gaina.-Cea-mai-grea-pedeapsa-din-dosarul-Microsoft-e-de-trei-ani-131706

Pai acum citiva ani un batrinel sau o batrinica(nu mai stiu exact) seara a iesit la poarta si a vazut o oratanie pe ulita pustie. A facut imprudenta de a o baga-n batatura,ca sa no manince vreo vulpe peste noapte. A doua zi vecinul sau vecina si-a vazut oratania in batatura vecinului. A mers la politie si a declarat ca vecinul(vecina) ia furat oratania. Politia a mers la prezumtivul ''hot'',luindu-l la intrebari. Aceasta a declarat ca a vazut oratania singura-ndrum si ca sa nu pateasca ceva peste noapte, a facut un pustiu de bine bagindo-ncurte. Imediat ''militienii'' i-au facut dosar penal pentru furt. In urma procesului ''faptasul'' a primit 3 ani de puscarie cu executare pentru furt. Unii din alesii nostri, care au furat de la stat milioane de euroi,primesc tot 3 ani de ''bulau'' din care fac doar jumatate. Oare cite de dreapta e justitia in aceste cazuri? Cazul a ajuns de notorietate. Eu m-am resemnat, convins fiind ca, nu-mi voi mai gasi in vecii vecilor sculele ''julite''. Cit despre ''militieni''( ca nu merita sa le zic politisti) ce sa zic? Astia sint cu mult,mult mai incompetenti decit cei de pe vremea lui ceasca.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Administratori

Daca conducerea tarii este de rahat...justitia cum sa fie...decat tot de rahat!

la fel si poporul votant...

Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.
George Orwell
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări