Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme USB

bobbiyiy

Postări Recomandate

am o probleme cu usb ul cred, cel putin asa au zis cei de la romtelecom, pt k in urma cu ceva timp mi am bagat net ul (de la romtelecom) ,netul este conectat printr un modem extern care intra in calculator prin usb.Problema este urmatorea:netul merge super ok cam 5 minute, apoi se stinge modemul extern si pica si netul, de la ce sa fie?, mentionez k au fost cei de la romtelecom si au verificat linia tel, ei au spus k ar fi de la usb. astept parerile vostre , k sa stiu ce sa fac cu el, multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobbiyiy

16

• Dr.L

4

• pisoiu

3

• MifTy

3

Top autori în acest subiect

Exista unele interfete USB care au partea de alimentare extrem de prost conceputa, am patit-o si eu. De obicei daca ai multe device-uri in porturile USB, poti avea probleme serioase. Ca sa te lamuresti, incearca sa conectezi modem-ul intr-un hub USB care are alimentare externa, sa nu te bazezi pe alimentarea din port. Daca problema se repeta, e posibil sa nu fie baiul din portul USB./pisoiu

Link spre comentariu

mentionez k nu am nici un device in usb si nici nu am prea avut,si cum sa conectez modemul intr un hub usb cu alimentare exerna? explica-mi te rog, si mersi mult

Link spre comentariu

Daca nu mai ai alte deviceuri in USB, mi se pare putin probabil sa fie de la USB problema. Incearca eventual cu un alt calculator, sau un laptop, sa vezi daca se comporta la fel.Hub-urile de care zic sunt un fel de dispozitive externe de extensie, in sensul ca se conecteaza la un port USB din PC si au la iesire mai multe porturi USB in care poti conecta alte device-uri. Se folosesc in situatiile in care mufele USB din PC nu iti ajung. Unele hub-uri externe au si alimentator, deoarece mai multe dispozitive nu pot fi alimentate toate din tensiunea de alimentare de pe portul USB. Standard-ul zice ca nu poti sa consumi mai mult de 500mA dintr-un port USB./pisoiu

Link spre comentariu

Eu zic ca problema e clicknet-ul. Si eu am asa ceva la firma, si am inceput exact ca si tine, cu modem USB. Mergea si nu prea, se deconecta foarte des, iar baietii de la rtc o tineau sus si tare ca linia lor nu are nimica. Acum am pus un router adsl care se comporta mai bine, insa tot am perioade, cateodata si de o zi intreaga, cand la fiecare 5 minute conexiunea cade. Apoi isi revine inexplicabil si sunt zile intregi cand nu are nimica. Inca nu am gasit o explicatie la chestiile astea, si dupa n vizite a echipei lor (care tot timpul zice ca totul e ok) si insistente la o cunostinta care lucreaza acolo, omul mi-a spus pe fata ca nu are ce sa mai faca, si daca nu imi convine, sa desfac contractul./pisoiu

Link spre comentariu

am o probleme cu usb ul cred, cel putin asa au zis cei de la romtelecom, pt k in urma cu ceva timp mi am bagat net ul (de la romtelecom) ,netul este conectat printr un modem extern care intra in calculator prin usb.Problema este urmatorea:netul merge super ok cam 5 minute, apoi se stinge modemul extern si pica si netul, de la ce sa fie?, mentionez k au fost cei de la romtelecom si au verificat linia tel, ei au spus k ar fi de la usb. astept parerile vostre , k sa stiu ce sa fac cu el, multumesc mult

Hai maaaaa, wtf? Te-ai gandit sa intri in device manager si sa debifezi economia de energie pentru porturile usb? Asta e problema ta, nu are nimic placa de baza, cei de la romtelecom sunt niste idioti ca ti-au recomandat asta (sau cel care ti-a recomandat asta).Ce e la mine bifat debifezi (am laptop, de-asta le tin bifate) si la fel faci si pentru restul porturilor usb :yawinkle:
Link spre comentariu

blind am facut e ai zis, acum merge mai mult, dat tot se deconecteaza, si pt a ma conecta din nou la internet trebuie sa restartez calculatorul, altfel nu se mai aprinde modemul

Link spre comentariu

Te chisi pe romtelecom si pok net!!! incearca sa bagi alt device in USB si vezi cum se comporta.Daca tel mobil merge OK pe USB e clar ca romtelecom isi bate joc de tine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări