Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romantele...amintiri de neuitat?

morocanosul

Postări Recomandate

La 27.10.2018 la 9:29, Nostalgic a spus:

Si daca se uza "laserul" il ascutea-i pe piatra de polizor.

era un dispozitiv digital de redare a sunetului(se foloseau degetele la ascutirea laserului.) 

mergea cu energie de manivela.Si foarte ecologic.

....................????

Extinde  

Apropo de...''piatra de polizor..'',ar trebui sa stii cum au fost inscriptionate informatiile pe acel disc de ..aur de pe ''Voyager 1'',oricum ar fi....din 1977  pana in prezent a iesit din sistemul Solar..,si cand ne gandim ca acel ..disc,este un(echivalentul) unui...disc de...gramofon !!:57Tehnologia anilor 70..!!:cadou Macar,noi(omenirea) am descifrat scrierea...cuneiforma..!! Din pacate,muzica inscriptionata pe acel disc nu va putea fi...ascultata..!!:jytuiyu Extraterestrii nu au ...urechi !!:nas:In spatiul,nefiind atmosfera...nu se propaga sunetele...de URECHI ai nevoie aici pe..Terra, ca sa auzi fraza...''Ce ti-am spus eu...????'' !:dans:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu
  La 29.10.2018 la 22:01, morocanosul a spus:

Apropo de...''piatra de polizor..'',ar trebui sa stii cum au fost inscriptionate informatiile pe acel disc de ..aur de pe ''Voyager 1'',oricum ar fi....din 1977  pana in prezent a iesit din sistemul Solar..,si cand ne gandim ca acel ..disc,este un(echivalentul) unui...disc de...gramofon !!:57Tehnologia anilor 70..!!:cadou Macar,noi(omenirea) am descifrat scrierea...cuneiforma..!! Din pacate,muzica inscriptionata pe acel disc nu va putea fi...ascultata..!!:jytuiyu Extraterestrii nu au ...urechi !!:nas:In spatiul,nefiind atmosfera...nu se propaga sunetele...de URECHI ai nevoie aici pe..Terra, ca sa auzi fraza...''Ce ti-am spus eu...????'' !:dans:

Extinde  

Cînd m-am ivit pe lume deja părinții mei aveau gramofon ,radio cu galena.Tatăl meu introducea căștile într-o cutie mai rezonantă să ascultăm toți din casă pe Maria Tănase....etc.

Să trăim în prezent ,dar să mai ne aducem aminte și de trecut.Păcat , că sînt unii ce nu vor să mai aibă legătură cu trecutul.E treaba lor . Nu degeaba mi-am ales numele de user aici pe elforum -nostalgic-.Un user (clonă) m-a și caracterizat apropo de numele de user , poate și el avea o  nostalgie după ceva .

Am făcut un paralelism glumeț între discurile de ebonită pe 78de ture/min / CD-urile de acum și dispozitivele de redare respective.

Aceea a fost tehnologia acelor ani .70. Și să nu credeți că sîntem singurii din univers cu o tehnologie cît de cît dezvoltată. 

Și extratereștrii n-au urechi? Pînă și pereții au urechi.:85 

Link spre comentariu
  La 30.10.2018 la 19:08, Nostalgic a spus:

Cînd m-am ivit pe lume deja părinții mei aveau gramofon ,radio cu galena.Tatăl meu introducea căștile într-o cutie mai rezonantă să ascultăm toți din casă pe Maria Tănase....etc.

Să trăim în prezent ,dar să mai ne aducem aminte și de trecut.Păcat , că sînt unii ce nu vor să mai aibă legătură cu trecutul.E treaba lor . Nu degeaba mi-am ales numele de user aici pe elforum -nostalgic-.Un user (clonă) m-a și caracterizat apropo de numele de user , poate și el avea o  nostalgie după ceva .

Am făcut un paralelism glumeț între discurile de ebonită pe 78de ture/min / CD-urile de acum și dispozitivele de redare respective.

Aceea a fost tehnologia acelor ani .70. Și să nu credeți că sîntem singurii din univers cu o tehnologie cît de cît dezvoltată. 

Și extratereștrii n-au urechi? Pînă și pereții au urechi.:85 

Extinde  

Din pacate pt.tine,peretii tai chiar NU au  ..urechi ..!:da DAR,vecinii tai ...au !??? :freaza: Nu mai bine era sa ai un vecin..''extraterestru'',nu are ....simtul audiiv, decat un ..''terestru'' care ..trage cu ..urechea ??:nerv:bataie

Link spre comentariu
  La 30.10.2018 la 19:08, Nostalgic a spus:

Și extratereștrii n-au urechi? Pînă și pereții au urechi.

Extinde  

Peretii, pe langa urechi mai au si ochi, deci, aveti grija ce spuneti si ce faceti...

Link spre comentariu
  La 01.11.2018 la 23:25, alcon a spus:

Peretii, pe langa urechi mai au si ochi, deci, aveti grija ce spuneti si ce faceti...

Extinde  

De-aia am momente cand adun in fata mea telefoanele mobile ale membrilor familiei-toate!- si incep sa injur...poate ma aude cineva!:scarpin

Link spre comentariu

Din cate se pare...NU stii sa..''enervezi'' oameniii...!:95! Daca chiar vrei....apeleaza mai multe nr.(cunoscute) de pe...''telefoanele mobile ale membrilor familiei-toate!''  WOW !!!:nerv Sper ca stii despre acel ''semnal'' receptionat de un astronom care sa exprimat ...''ROMANESTE'' ,adica...''WOW '' In..traducere ar insemna..''Vai..de noi''!! Asta daca esti ..RO ! NU DISPERATI, extraterestrii sunt cu ..NOI/VOI si cu...MINE ! Chiar, sunt (oare?)curios...daca pot sa ma enervez pe cineva..?   Cum pot afla asta??:57:sst

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări