morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) Desi sunt un pic mai ''tanar''(53),mie mi-au placut si romantele..imi aduceau aminte de alte vremuri cand mama si tata le ascultau cu placere...anii 50-60! Si chiar erau la ''moda'',actualii pensionari erau...pitici in acele timpuri !! DAR,stiau VALS,TANGOU si alte dansuri ale acelori timpuri..! Le prefer ''zgomotecii''(discoteca din alte vremuri')! @gauss vrei sa ne spui o parere..pertinenta?? Aceasta intrebare nu este la misto...pur si simplu as vrea sa aflu parerea ta! Editat Octombrie 7, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Trebuie sa fii fumat "ceva" inainte sa scrii...eu unu' dupa moartea parintilor am aruncat la tomberon fara nici cel mai mic resentiment tot ce insemna suport magnetic caseta, disc vinyl cu romante si alte batranicioase d'astea ! Am zis ! Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 7 hours ago, Herr Gigelaizer said: Trebuie sa fii fumat "ceva" inainte sa scrii...eu unu' dupa moartea parintilor am aruncat la tomberon fara nici cel mai mic resentiment tot ce insemna suport magnetic caseta, disc vinyl cu romante si alte batranicioase d'astea ! Am zis ! Adica, nu va place Mihai Namol - Caut doctor credincios ? Link spre comentariu
vghesm Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Acum 16 ore, Herr Gigelaizer a spus: Trebuie sa fii fumat "ceva" inainte sa scrii...eu unu' dupa moartea parintilor am aruncat la tomberon fara nici cel mai mic resentiment tot ce insemna suport magnetic caseta, disc vinyl cu romante si alte batranicioase d'astea ! Am zis ! //OFF TOPIC: Iertată-mi fie ironia, dar de ce ai așteptat până s-au stins părinții? Puteai foarte ușor să arunci la gunoi toate "batranicioase"-le alea și când trăiau ei, poate le grăbeai plecarea! Sau poate chiar puteai să-i arunci și pe ei, bieții, ce să mai pierzi vremea ... O să te trezești într-o dimineață și-o să-ți vină să-ți dai pumni în cap! ... sau poate că nu! Dar, poate, am fumat și eu ceva ... înainte ... sau după ... //ON TOPIC: O piesă care-mi umezește ochii și-mi încălzește sufletul, deși sunt tânăr, Doamne, tânăr (40+): Plângeau mama și biata bunica (Dumnezeu s-o odihnească) de ziceai că-i priveghi! Doamne cât am urât piesa asta, dar odată cu trecerea timpului și a persoanelor dragi, începi să apreciezi ... frumusețea vieții ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) PENTRU MINE ROMANTELE===gen de muzica care mi-a "terorizat" copilaria cand aveam 4-10 ani....batranu' statea cu microfonul in fata televizorului sa "traga" pe caseta asemenea gunoi de muzica ( gusturile nu se discuta ) iar eu sa nu fac zgomot... drept urmare am aplicat "judecata de apoi" si astfel TOT ce a insemnat romante au ajuns la tomberon impreuna cu multe alte lucruri inutile care ocupau spatiul inutil. Cum percep eu acest gen ? Pai simplu.....numai bun de taiat venele cu lama Dedicata fosilelor vii si mumiilor din valea regilor Recomandata (de)generatiei E M O (eu ma omor) Editat Octombrie 5, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Poate ca involuntar ti-a insuflat pasiunea pentru audio si muzica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) Cu siguranta ! Doar ca eu diger acest soi de "romante" : Editat Octombrie 5, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 (editat) In categoria "de neuitat" mai intra si: Editat Octombrie 20, 2018 de alcon Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 (editat) Eu am o gramada de discuri cu formatii romanesti si straine,cumparate de-a lungul anilor, discuri cu muzica folk si discuri cu povesti pe care le-am cumparat cind fiul meu era ''prichindel''. La fel am multe benzi de magnetofon. Editat Octombrie 21, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Acum 12 ore, GEO 53 BN a spus: Eu am o gramada de discuri cu formatii romanesti si straine,cumparate de-a lungul anilor, discuri cu muzica folk si discuri cu povesti pe care le-am cumparat cind fiul meu era ''prichindel''. La fel am multe benzi de magnetofon. Intrebarea(mea) este: Ai pe ce reda ..benzile de MAG.?? Dar inregistrarile...''OLD(vechi)''..le ai salvate pe ..ceva?? Eu,cel putin,cred ca suntem aprox. de aceeasi varsta,+/- ,dar..curiozitatea mea, era daca si familia ta ..au afinitati spre muzica...veche,anii...tineretii..NOASTRE(60/70)..80(WOW)?? ''Douazeci-douazeci'',vorba lui DANCILA(Prim-ministru) muzica o vor aprecia doar...''profesionistii..'',adica... cei cu ..''spart-foane,care pur si simplu traiesc ..in lumea lor...VIRTUALA ! Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Incercati sa nu cadeti in plasa intinsa de anumiti prostovani dela Realitatea, americanii spun twenty twenty la 2020, o six, o seven, o eight la 2006, 2007, 2008... Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2018 La 04.10.2018 la 16:33, Herr Gigelaizer a spus: Trebuie sa fii fumat "ceva" inainte sa scrii...eu unu' dupa moartea parintilor am aruncat la tomberon fara nici cel mai mic resentiment tot ce insemna suport magnetic caseta, disc vinyl cu romante si alte batranicioase d'astea ! Am zis ! Ai zis...?? CE ?? Esti mult prea tanar si...nelinistit(ca sa nu spun altceva),ca sa iti dai seama cum a evoluat lumea din epoca PRIMITIVA pana in EPOCA...FACEBOOK ...!! Fara un ''spartfon'' te ratacesti in propria ...casa !! Vorba ta: ''AM ZIS...!!'' Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Ei bine,mai sunt si ...''mumii'', ''fosile'' sau cum definesti tu generatia...parintilor/bunicilor tai care pot asculta muzica in lipsa ..''curentului'',nici macar ...acumulatori/baterii nu necesita...! Stii despre ce aparat vorbesc..?? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 (editat) Acum 3 ore, morocanosul a spus: Ei bine,mai sunt si ...''mumii'', ''fosile'' sau cum definesti tu generatia...parintilor/bunicilor tai care pot asculta muzica in lipsa ..''curentului'',nici macar ...acumulatori/baterii nu necesita...! Stii despre ce aparat vorbesc..?? Si daca se uza "laserul" il ascutea-i pe piatra de polizor. era un dispozitiv digital de redare a sunetului(se foloseau degetele la ascutirea laserului.) mergea cu energie de manivela.Si foarte ecologic. ....................???? Editat Octombrie 27, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Si salva planeta de balenele albastre... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum