Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generatoare de semnal Advance H1 și Advance J1

csu

Postări Recomandate

În urmă cu 2 săptămâni am intret în posesia a 2 generatoare de semnal Advance H1:

Generator_002.jpg[/ur Generator_004.jpg

și unul Advance J1:

Generator_007.jpg

Toate trei sunt funcționale, având ultima verificare metrologică din 1986.

Cele două H1 prezintă probleme la semnalul dreptunghiular (semnalul sinus pare OK)

Manualul:advh1.pdf

Cel J1are semnalul curat până la 90% din putere. Manualul: advance_j1_15hz-50khz_low_frequency_signal_generator_sm.pdf

Frecvențele generate au abatere de 1-3% față de ce apare pe ecran.

Săptămâna viitoare sper să am timp să pun căteva oscilograme, și în luna următoare să am timp să încerc să le readuc în parametrii.

Editat de csu
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csu

3

• RJK

1

Wow, astea sunt adevarate bijuterii!

Nu stiu daca realizati faptul ca pot fi transformate intr-un amplificator de casti 64...600 ohmi cu adevarat high-end!

Bine...poate nu e asta o prioritate...dar puteti si sa verificati castile (sau urechile) cat sunt de bune cu aparatele dvs.

Nu se pune problema transformării în amplificator de căști. Toate trei sunt funcționale, în prima fază trebuie să curăț întrerupătoarele și potențiometri. (dar asata după ce termin cu OS150, și acolo mai am de curățat contacte la greu.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări