Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32H4500

Marian Roman

Postări Recomandate

Pana la urma mi-am luat un programator si am rescris IC1304 "W25Q40CL", iar tv-ul a revenit la viata. :)

se pare ca bucuria nu a tinut mult... dupa un timp se restarteaza. sa fie tot din cip? ar trebui sa pun unul nou?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

15

• SEBYKO_76

4

• modoran

4

• morocanosul

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dupa factory reset ati facut upgrade de soft la ultima versiune?

am patit si eu ca dupa un factory reset sa nu mi functioneze smartul.

gasiti pe siteul oficial samsung ultima versiune de soft si procedura.

se face cu un stick pe usb.

http://www.samsung.com/nl/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE32H4500AWXXN/

Am incercat si aceasta varianta, dar nu ma lasa (zice ca nu gaseste niciun fisier valid). softul l-am descarcat de pe site-ul lor

Link spre comentariu

sigur ati gresit ceva.

vedeti cum faceti fisierele si ce stick folositi.

dupa upgrade trageti o concluzie.

Adica? am un stick kingston de 32 gb, in rest am urmat pasii exact cum explica ei .

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu

sa nu fie arhivat iar stickul sa fie de regula ceva kingston de 2 sau 4gb.

trebuie facut un folder cu denumirea pkg dar nu pot spune prea multe la acest model de tv.

eu cred ca dupa upgrade va fi ok.

Editat de bobo
Link spre comentariu

trebuie facut un folder cu denumirea pkg dar nu pot spune prea multe la acest model de tv.

Am incercat si pe stick de 2 gb, dar acelasi rezultat.

Link spre comentariu

E samsung nu trebuie nici un fisier pkg. Trebuie dowloadat softul de pe site-ul samsung si extras pe un stick formatat fat 32 - bagi stick-ul in tv si intri la asistenta- upgrade software si il cauta el automat pe stick. Verifica sa nu ai ultima versiune deja instalata. Incearca sa te conectezi la internet si sa-i dai update prin retea.

Link spre comentariu

UE32H4500 are WI-Fi integrat si RJ45 pentru conexiunea la internet, dupa reset din meniul service, tv-ul intra in stadiul de initializare, setare retea aici se reactualizeaza automat firmware-ul...deci nu este nevoie de stick pentru cine are acces internet.

Smart Hub-ul se actualizeaza doar accesand functia respectiva cu mentiunea ca Stare retea sa fie ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări