Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32H4500

Marian Roman

Postări Recomandate

Pai atunci ar fi bine sa mergi cu el la un depanator care isi permite sa plateasca destui bani pe scule...Si mai este si altceva::: Cineva crede ca la electonica se poate pricepe oricine ca la fotbal si la femei...

P.S..Lasand gluma la o parte ar trebui sa mergeti cu tv-ul la cineva care se pricepe sa-i rescrie softul pe eeprom..

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

15

• SEBYKO_76

4

• modoran

4

• morocanosul

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu-i mai dati detalii asa de complicate ...procesoare....eeprom-uri,,,ca se supara...si poate ne ia si la bataie.. :rade:

mai bine ti-ai folosi jumatea de neuron pe care o ai in alte scopuri, nu sa faci misto de altii

Link spre comentariu

Domnule.....sunt multi oameni foarte buni pe acest site..D-nul Dan Cod este unul dintre ei...Daca cineva ca acest domn va da un sfat in depanarea acelui tv insemna ca stie ce spune...Daca va sfatuieste sa rescrieti eeprom asta nu inseamna ca trebuie sa va cumparati programator,,doreste sa mergeti cu tv-ul la cineva care stie sa faca asta..

Si altceva,,,Credeam ca in Baia Mare sunt oameni educati..Am un coleg de "scoala de electronica" din Baia Mare..

Link spre comentariu

Ce concluzie ar trebui sa trag?? :nas: Raspund tot eu,daca m-as ocupa de depanari,merita, dar asa ocazional(din an in paste(fericit!),nu se merita ! :95

Cumpără un programator CH341A ( acesta este foarte ieftin ) și rescrie memoria cu bin-ul pe care ți l-a dat Florin in postarea #3

Se pare că nu are NAND FLASH , are SPI FLASH ...

Link spre comentariu

Cumpără un programator CH341A ( acesta este foarte ieftin ) și rescrie memoria cu bin-ul pe care ți l-a dat Florin in postarea #3

Se pare că nu are NAND FLASH , are SPI FLASH ...

Nici vorba sa nu aibe NAND FLASH, este BGA cel patrat de pe placa cu eticheta lipita pe el si am parere ca defectul e din softul NAND BGA..........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am presupus și eu asta (fiind Samsung ) , fără să mai verific , și am scris intr-un post anterior , dar asta http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/ue32h4510ak_bn41_02156/241-1-0-19862 m-a cam pus pe gânduri .

Sau poate , SPI FLASH-ul este folosit ca și un EEPROM , iar memoria care conține softul este acel chip pătrat cu etichetă .

Intr-adevăr , acel chip pătrat , pe BGA , cu eticheta pe el arată foarte bine a NAND FLASH .

Totuși , mai există și TV-uri Samsung cu memorie FLASH SPI . Am avut și eu unul care nu avea NAND FLASH .

Așa se intâmplă când cel care inițiază topicul nu știe nici ce să facă , și nici să dea niște date mai utile .

Editat de winstyle
Link spre comentariu

nu va cerut nimeni sa va dati cu parerea despre (nici macar nu ma cunoasteti). Am pus o simpla intrebare.

Cine crezi(doar tu) ca ar vrea sa te cunoasca?? :95 Expune macar un proiect fie el si nefinalizat..Chiar sunt curios,cum arata niste ...''poze cu..nimick??''! :95 Nu e un capat de lume,unii au inventat...Perpeetum mobile,altii au pierdut vrema explicand ...teoria relativitatii!! Oare ''mosul''(Einstain) chiar era..dus(de acasa??) Mergeti la SCOALA! Acolo veti invata..sa scrieti alfabetul...ce este atat de greu sa scrii..E=mc...la patrat! :limb: Chestie de ...circumvolutiuni ?? Teoria relativitatii ...este...doar o teorie! Conteaza si cum o prezinti..!

:dans:

Link spre comentariu

Cine crezi(doar tu) ca ar vrea sa te cunoasca?? :95 Expune macar un proiect fie el si nefinalizat..Chiar sunt curios,cum arata niste ...''poze cu..nimick??''! :95 Nu e un capat de lume,unii au inventat...Perpeetum mobile,altii au pierdut vrema explicand ...teoria relativitatii!! Oare ''mosul''(Einstain) chiar era..dus(de acasa??) Mergeti la SCOALA! Acolo veti invata..sa scrieti alfabetul...ce este atat de greu sa scrii..E=mc...la patrat! :limb: Chestie de ...circumvolutiuni ?? Teoria relativitatii ...este...doar o teorie! Conteaza si cum o prezinti..!

:dans:

Ai ucis limba Romana!

Cata rautate la unii... atata timp cat comentariile n-au nicio legatura cu subiectul de mai sus, as avea rugamintea sa nu va mai deranjati cu raspunsuri / rautati inutile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări