Vizitator i love the sound Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Salut, As avea nevoie de sfatul si ajutorul vostru pentru construirea unui convertizor auto, as vrea sa stiu daca a mai facut cineva acest tip de sursa. Tensiunea de alimentare vreau sa fie reglabila intre +- 30 si maxim +- 60v putere 600w , convertizorul o sa fie folosit pentru audio in masina. Vreau sa mentionez ca sunt cam incepator pe partea de surse in comutatie si convertizoare , la partea de amplificare am facut cateva amplificatoare. Orice scheme sau pcb-uri si sfaturi legate de subiect sunt bine primite. Va multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cumpara ceva gata facut, asta nu e ceva ce poate face orice incepator, mai ales la puterile alea ( daca chiar vrei 600W si esti constient ce inseamna asta intr-o masina pentru audio ) Link spre comentariu
Vizitator i love the sound Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 De unde as putea cumpara un asemenea convertizor ? Am tot cautat pe gogu dar nam gasit nimic. Va multumesc de sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum