kostel Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am o problema la BV la un Samsung CW21Z5...(restul de eticheta este rupt) in sensul ca vede imaginea de la jumatate in sus Am schimbat si integratul din BV,condesatori ,am incercat si din meniu service si nimic BV este facut cu LA78141 Are tensiunile de alimentare de +17V si -17V A mai intalnit cineva problema asta? Link spre comentariu
neculavasile Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 in preajma integratului nu ai cond si o dioda ? daca ai verifica Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 in preajma integratului nu ai cond si o dioda ? daca ai verifica Condesatorul l-am schimbat.Dioda insa nu am verificat. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Clar că e defect ceva probabil conzi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 schimba cele doua diode impreuna cu conzi ce alimenteaza integratul,daca si asa este bine nu ramane decat integratul de schimbat. Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2017 (editat) Am schimbat si dioda,si integratul,verificat tensiunile de alimentare +17V si 17V si nimic Ramane inchisa imaginea de la jumatate un jos Am incercat si din meniu service si imaginea nu se extinde de la jumatate in jos Alte solutii daca a mai intalnit cineva defectul asta? Editat Octombrie 8, 2017 de kostel Link spre comentariu
neculavasile Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 verifica deflexia Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 verifica deflexia Foarte rare sunt cazurile in care deflexia sa faca aceste simptome de imagine,eu banuesc tot integratul a fi defect,daca restul sunt bune. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Ia verifica traseele pe langa integrat, sigur ai ceva exfoliat pe acolo. Din jungla ai doua semnale in antifaza, VDRVA si VDRVB ? Nu-i intrerupt unul din ele ? Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Foarte rare sunt cazurile in care deflexia sa faca aceste simptome de imagine,eu banuesc tot integratul a fi defect,daca restul sunt bune. Cred ca e o postare de-a ta mai veche Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Cred ca e o postare de-a ta mai veche da,dar asta se intampla foarte foarte rar,cel putin eu asa am intalnit. Link spre comentariu
kostel Postat Octombrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Se pare ca este jungla defecta.O iesire are 0,6 si una 1,9V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum