morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu vedeti ''avantajele'' face-buci? Unul din ele ar fi ca inveti sa faci economie de...litere cand transmiti ceva,astfel apar tot felul de prescurtari de ..kk ! Tocmai v-am dat un exemplu. Timpul irosit pe fb.poate fi folosit muuult mai util,viata si asa este scurta ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 O fi și asta o distracție ...mie unul, îmi repugnă numai să mă gândesc la așa ceva! Eu m-am referit la oamenii obisnuiti,cand am dat exemplul ala,asa ca stai linistit. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) Ca orice lucru facut de om , poate avea ( si are ! ) parti bune , folositoare ... unele foarte . Asa a fost gandit . Din pacate , bilantul e negativ , se accentueaza in timp real . Au grija de asta tot oamenii ... aceiasi care pot " negativa " orice . Au inceput cu ei insisi , cu maxim succes . Asta este realitatea ... nici macar nu e greu de vazut . In fine ... Editat Octombrie 6, 2017 de gauss Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu e nimeni obligat sa-si faca un cont pe FB si daca "te-ai imprietenit" din greseala cu persoana nepotrivita exista butoanele "unfriend" si "block".Daca nu-ti convine un anumit grup poti iesi din el.Problema sta mai mult in "firea noastra umana":"Cum sa ma injure ala si eu sa nu-l injur, la randul meu?" sau "Nu ies din grup ca vreau sa vad cum ma-njura X si sa-l injur si eu." si multe alte "orgolii" al caror singur rezultat este pierderea de timp.Cu ajutorul FB am reusit sa-mi reintalnesc o parte din colegii de liceu si nu "s-a laudat niciunul ca e mare si tare"(cum spunea cineva mai sus), pur si simplu ne-am simtit bine timp de cateva ore.Chiar am constatat ca unii colegi care erau mai aroganti cand eram in liceu, s-au maturizat si au mai pierdut din aroganta. Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 A sta ore in sir pe face-buci,efectiv mi se pare ..PIERDERE de vreme! Un ''face-bucist/a) daca isi rataceste ''smart-ul'' sau..mai rau,se loveste pe drum de altcineva,tel. cade,se defecteaza...TU ai reprosuri,DE CE nu te uiti pe unde umbli..! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Si eu am avut cont pe ''face buci'',pina m-am dumirit despre ce-i vorba. Toata aventura a tinut vreo 4 luni pina cind am vazut ca am ''prieteni'' fara sa fi cerut prietenia cuiva. De discutat nu prea aveam cu cine sau ce discuta. Atunci m-am convins ca nu merita sa-mi pierd vremea degeaba. Editat Octombrie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 De aici inteleg ca face-bucistii au prea mult...timp liber! SIGUR am dreptate...sau NU?? Nu mai pun la socoteala ca unii cred ca sunt mai...''smart'' daca au multe postari pe FB! Ca sa nu vorbim de goana dupa...prieteni,habarn-ai cine sunt,dar ai vreo 1000>3000>? Sunt persoane care vor neaparat sa iasa in evidenta desi nu au CV nici macar ca a lui Vanghelie..sau...''alta intrebare''(ministru) macar are ceva studii..! NU uitati:Nu va laudati singuri! Lasa-ti pe altii sa va laude,satisfactia este mult mai mare dar sa nu uitam:Lauda de sine...NU miroase-a bine! Adevarat..fals?? Link spre comentariu
Postări Recomandate