Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Facebook posibil groapa de gunoi?!

Postări Recomandate

Ca orice lucru facut de om , poate avea ( si are ! ) parti bune , folositoare ... unele foarte . Asa a fost gandit . Din pacate , bilantul e negativ , se accentueaza in timp real . Au grija de asta tot oamenii ... aceiasi care pot " negativa " orice . Au inceput cu ei insisi , cu maxim succes . Asta este realitatea ... nici macar nu e greu de vazut . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu e nimeni obligat sa-si faca un cont pe FB si daca "te-ai imprietenit" din greseala cu persoana nepotrivita exista butoanele "unfriend" si "block".Daca nu-ti convine un anumit grup poti iesi din el.Problema sta mai mult in "firea noastra umana":"Cum sa ma injure ala si eu sa nu-l injur, la randul meu?" sau "Nu ies din grup ca vreau sa vad cum ma-njura X si sa-l injur si eu." si multe alte "orgolii" al caror singur rezultat este pierderea de timp.Cu ajutorul FB am reusit sa-mi reintalnesc o parte din colegii de liceu si nu "s-a laudat niciunul ca e mare si tare"(cum spunea cineva mai sus), pur si simplu ne-am simtit bine timp de cateva ore.Chiar am constatat ca unii colegi care erau mai aroganti cand eram in liceu, s-au maturizat si au mai pierdut din aroganta.

Link spre comentariu

Si eu am avut cont pe ''face buci'',pina m-am dumirit despre ce-i vorba. Toata aventura a tinut vreo 4 luni pina cind am vazut ca am ''prieteni'' fara sa fi cerut prietenia cuiva. De discutat nu prea aveam cu cine sau ce discuta. Atunci m-am convins ca nu merita sa-mi pierd vremea degeaba.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

De aici inteleg ca face-bucistii au prea mult...timp liber! SIGUR am dreptate...sau NU?? :nas: Nu mai pun la socoteala ca unii cred ca sunt mai...''smart'' daca au multe postari pe FB! Ca sa nu vorbim de goana dupa...prieteni,habarn-ai cine sunt,dar ai vreo 1000>3000>? Sunt persoane care vor neaparat sa iasa in evidenta :da desi nu au CV nici macar ca a lui Vanghelie..sau...''alta intrebare''(ministru) macar are ceva studii..! NU uitati:Nu va laudati singuri! Lasa-ti pe altii sa va laude,satisfactia este mult mai mare dar sa nu uitam:Lauda de sine...NU miroase-a bine! Adevarat..fals??

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări