Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Facebook posibil groapa de gunoi?!

Postări Recomandate

De la o vreme am observat ca se discuta numai in ura pe facebook in unele domenii. Spun doua exemple: 1)daca o persoana cere diverse informatii despre un anumit domeniu, oamenii in loc sa ii dea sfaturi/informatii il ia la misto. 2)daca o persoana doreste sa vanda un produs la un pret decent(zic eu) o parte insemnata a oamenilor "arunca cu pietre"; ca vezi domnule, sa moara si capra vecinului. Oricum sunt genul de om care tine la jigniri, dar pana la urma cat poti suporta?...

Link spre comentariu

Foarte bine a spus Victor. Daca e sa fac o comparatie, in cazul unui sfat tot pe forum e mai bine. Oricat s-ar chinui facebook, tot e departe de evolutie. Ii dau dreptate lui Victor si lui Stefan Nicolae, doar ca te intrebi... oare chiar nu se poate o disciplina minina, o educatie minima? Am multe in cap dar mica sa nu ating un subiect delicat.

Link spre comentariu

Electronica nu se face pe facebook, acolo cel mult te poti promova, preferabil cu comentariile dezactivate, e prea multa prostie ca sa poti spera sa schimbi ceva. Tot acolo isi mai fac veacul si se autodefinesc drept guru, asazise "relicve" de pe vremuri demult apuse ( nu-i vorba despre nimeni de pe forum, deci nu insult pe nimeni de aici ), prea depasiti de vremuri pentru a mai recupera teren, si prea orgoliosi pentru a accepta pareri care ii contrazic, au si gasca de naivi urmaritori ( a se intelege "gura casca" ), gata sa-l aprobe indiferent daca stiu sau nu despre ce este vorba. Acesti autonumiti "guru" de regula doar gura e de ei, deseori nu stapanesc de fapt nici teoria de baza, dar atunci cand vad pe unul cu potential concurential il ataca precum lupii in haita pe un potential mascul concurent la pozitia de alfa...

Link spre comentariu

Câtă vreme orice cocalar analfabet poate să posteze orice pe FB fără să fie cenzurat măcar de bunul simţ......nu poţi cere prea mult de la aşa-numita socializare de feisbuc. Măcar aici pe forum nu se permit insultele şi atacurile, cel puţin câtă vreme mai există un moderator activ.

Link spre comentariu

A ( mai ) fost mai de mult un topic ... dedicat Facebook . Acolo s - au spus multe ... unele relevante . Ma rog , in opinia mea . Le - am receptat ca atare . O parere avizata ( cat de cat ) , nu pot emite . De ce ? Fiindca nu sant " membru " . N - am cont Facebook , dupa cum nu am cont pe nici o retea de " socializare " . Nu stiu daca a avea ( sau nu ) e un lucru bun . Sau rau ... N - am avut nevoie , nu am nici acum . Sant si alte cai de comunicare , mai eficiente . Socializez de niste zeci de ani , aproape zilnic . In alte moduri , mai ales direct ! Probabil pierd ceva , dar cred ca si castig ceva . De multe ori , practic aceste lucruri nu pot fi despartite eficient . Mai ales in lumea virtuala . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Bunul simt a devenit o comoditate rara pe facebook Validae, si nu se poate imputa totul numai generatiei tinere, multi oameni varstnici sunt de-a dreptul badarani uneori. Asa cum spunea Stefan, asta e societatea bolnava in care traim.

PS: Referitor la punctul 2 din debutul topicului, din propria experienta as putea spune ca intr-un asemenea grup, esti binevenit atata vreme cat stai in banca ta, preferabil sa mai perii din cand in cand orgoliul anumitor indivizi vocali, daca incepi sa le faci concurenta, e ca la piata, n-ai loc de samsari.

Link spre comentariu

Domnilor, dupa parerea mea , i se acorda o prea mare importanta " feisbuc-ului ". Dupa cum vedeti si simtiti, dispozitivul de comunicare a devenit cel mai important bun pe care-l avem , il tinem strans la piept, il mangaiem in fiece moment, il avem tot timpul in fata ochilor, de nu mai vedem pe unde mergem, am devenit sclavii lui si al acelora care ne manipuleaza in stil ordinar. Am ajuns sa traim pentru gangania aia tehnologica . In orice moment , toata lumea comunica cu toata lumea, nu mai exista nimic in afara TF. Ce e mai rau in aceasta nebunie este ca antrenam copiii, care habar nu au ce e tf dar, il doresc mai mult ca orice si parintii romanesti si nu numai , il aduc ca pe un trofeu in fata micului cu satisfactia ca , inca o data , i-au pus la picioare iubirea si devotamentul. De aici pana la facebook e doar un pas cu toate relele si prea putinele bune care le detine. Si iarasi din pacate, "tehnologia " asta e raspunzatoare pentru groaznicele accidente facute pe sosele de cei care sunt dominati , nu respecta legea si se considera super cu tf la ureche sau in fata ochilor si sunt din ce in ce mai multi , iar politia e NEPUTINCIOASA sau.... Asadar, mai putem schimba ceva ?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări