cburlea Postat Ianuarie 1, 2005 Partajează Postat Ianuarie 1, 2005 La multi ani! :lol: :lol: Am aflat de la cineva ca exista un program mai bun decat bassboxpro, care, dupa cum stiti cere foarte multi parametri!!! Acel program costa in jur de 800$ :shock: :shock: :shock: So, e cineva care ma poate... AJUTAAAAAAAAAAAAAAAAAA :o sa-l gasesc Am inteles ca e cel mai tare!!!! Nu stiu cum se numeste!?Thanks :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Mad2Max Postat Ianuarie 9, 2005 Partajează Postat Ianuarie 9, 2005 Te sfatuiesc ceva ! Cel mai bun program care il "bate" pe bassbox pro , este putina documentatie , forumul asta este URIAS , si este IMPOSIBIL sa nu gasesti posturi cu ceea ce te ajuta (in loc de bassbox pro) , pt ca aici discutia e libera , si te asigur ca o sa intelegi mai bine daca te consulti cu cineva , decat sa te uiti la un programel si sa nu sti ce sa faci cu el (cum au patit multi , chiar si eu). Numai daca citesti , ai ocazia sa-ti construiesti o duzina de boxe , cu informatiile care sunt pe forum. Nu trebuie decat sa cauti Spor la treaba !!! Apropo...La Multi Ani si tie !!! Sper sa nu ma injuri , e doar un sfat prietenesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum