hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Nu de persoane este vorba , ci de atitudine . Eroii neamului trebuie respectați și atât . Nu mai murdări acest subiect cu discuții cu o anumită tenta , tipic minoritarilor frustrați . Sper ca offtopicul tău să înceteze aici ! Editat Octombrie 7, 2017 de Victor Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Sunt de acord,tu esti...BUCURESTEAN,eu sunt doar ...unul aterizat din PROVINCIE! Asa le place unora sa creada ca sunt...''buricul Pamantului''! No,lasa ca nu-i bai..noi(adica si tu) sa fim sanatosi,restul ...nu ma intereseaza! Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Ungurii au avut macar sange in instalatie sa se revolte contra stalinismului in 1956, si nici nu sunt deloc vinovati ca nordul Ardealului a fost mutat la ei de strategii Reich-ului, ca sa aiba armata hortysta carne de tun(romanesca)... Dusmania stupida romano-maghiara trebuie sa inceteze pentru totdeauna, romanii care ii urasc pe unguri si viceversa dau dovada de prostie neagra, si ii bucura pe adevaratii dusmani.Comuni. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Pai ungurii din Ungaria sunt unguri . Românii sunt români . Restul sunt minorități cu drepturi egale cu majoritarii . Nimeni nu are dreptul la privilegii . Ce e așa de greu de acceptat ? Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Problema este alta..! Etnici maghiar din RO nu sunt pe picior de ''egalitate'' cu ungurii din Ungaria ! De aceea nu sunt bine vazuti nici aici dar nici...dincolo! TREBUIE sa cunosti o limba..STRAINA!(Romana) Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Diktatul de la Viena a fost semnant in August 1940, razboiul antisovietic s-a declansat la 22 Iunie 1941... Romania trebuia sa intre in razboi alaturi de Germania (antisovietic sau neantisovietic) din prima secunda (1939). Nu s-ar mai fi ajuns in situatia de a pierde Ardealul de Nord prin Diktatul de la Viena. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu ai de unde sa stii asta. Chiar daca istoric, cam asta ne era solutia. Eu cred ca Hitler avea mai multa frica de Molotov si gasca decat de regalitatea romana. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Nu ai de unde sa stii asta. Chiar daca istoric, cam asta ne era solutia. Eu cred ca Hitler avea mai multa frica de Molotov si gasca decat de regalitatea romana. Chiar si in aceste conditii, nu cred ca Hitler s-ar fi apucat sa transeze teritoriul unei tari aliate. Nu prea se face ... Nici n-ar fi refuzat alianta inca din primul moment, daca Ro s-ar fi aratat disponibila. In final tot la alianta s-a ajuns (pana si comunistii recunosteau in manualele de istorie ca a fost singura alternativa posibila in respectivul moment istoric). Editat Octombrie 7, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Mandria Romaniei Februarie 2014 La muncă, derbedei, că trece anulŞi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.Făceaţi pe democraţii cei cucernici,Cristosul mamii voastre de nemernici!Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvineŞi-apoi convingeţi-vă că e bine.C-aţi luat o ţară de mai mare dragulŞi i-aţi distrus averile şi steagul.S-ajungem colonia de ocarăCare-şi va cere scuze în maghiară.Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici.Şi, prin vânzări de ţară infernale,Aţi omorât cu voia animale.La greul greu care mereu ne-ncearcă,Răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.Şi i-aţi găsit şi bolii un remediuÎntoarceţi România-n Evul Mediu.Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,V-aş desena cu acul, să vă sperii.Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,Ci credite din călimări străine.Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin tainaŞi-mpingeţi Bucovina în Ucraina.Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valulS-au compromis negustorind Ardealul.De unde sunteţi, mă, din ce găoace,Cum v-au putut părinţii voştri face?Ce condimente le-au picat în spermăDe e trădarea voastră-atât de fermă?Aţi pus nenorocita voastră labăPe-această tristă ţară basarabă.Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciulS-o faceţi curva voastră de serviciu.Mimaţi respectul pentru cele sfinte,Dar vindeţi şi pământuri şi morminte.Aţi inventat examene severe,Supunere poporului spre-a-i cere.Şi toată zbaterea a fost degeabaCă-n nas mai marii v-au închis taraba.Minciuna voastră v-a adus pe scenă,Actori într-o politică obscenă.Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară,Ia cereţi-vă, puţintel, afară.Decât să vă trimită ţara noastră,Mai bine mergeţi voi în mama voastră.Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,Si nu albanizaţi această ţară.Băgaţi viteză, că vă trece anulSi s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.Şi ce vă pot eu spune la plecareDecât lozinca lui Fănuş cel mare:Nenorociţilor, se rupe şnurul,“La muncă, la bătut ţăruşi cu curul!”Adrian Păunescu Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Permite-mi sa vars. D-alde paunesti si vecetudori... jeguri umane care se indoaie ca salcia dupa cum bate vantul politic. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Era o vorbă creștină ...Fă ce spune popa, nu ce face popa! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Permite-mi sa vars. D-alde paunesti si vecetudori... jeguri umane care se indoaie ca salcia dupa cum bate vantul politic.Au existat alții , mai periculoși ! „Partidul e-n toate E-n cele ce sunt Și-n cele ce mâine vor râde la soare E-n pruncul din leagăn Și-n omul cărunt, E-n viața ce veșnic nu moare.” https://ro.m.wikipedia.org/wiki/George_Lesnea Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Trebuie sa evit topicul asta o vreme, e clar. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Lesnea știa carte , avea talent cu carul și mulți stăpâni de-a lungul timpului . Link spre comentariu
Postări Recomandate