icar Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu inteleg ce treaba au ungurii in toate chestia asta! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Aha , deci încă nu ai aflat ! După diktatul de la Viena , România a fost împărțită de Hitler și horthy, cu promisiunea verbală din partea lui Hitler că dacă participa la războiul anti URSS , România va primi înapoi Ardealul de Nord . Au eliberat Basarabia , parte a României ocupată de URSS și după aia au participat la lupte directe împotriva URSS . Asta a fost motivul pentru care acei soldați au ajuns în cutii de carton lipite cu bandă adezivă . Sper că acum înțelegi legătura cu ungurii . Link spre comentariu
florincccc Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) A dracului dialectica cum rezolva ea nesimtirea Ministerelor preocupate sa-si faca pensii speciale. Ungurii e de vina ca din toti hotii din ministerul apararii nu s-a gasit macar unu cu creier si cu bun simt. Editat Octombrie 6, 2017 de florincccc Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Eroii rămân eroi . Indiferent de trecerea timpului . E păcat , rușii nu au acordat niciodată respect altor popoare . No comment . Dar cu asa zisii ''eroi ai revolutiei'' care PRETIND cu nerusinare compensatii,terenuri,gratuitati etc. ce facem? Am toata compasiunea pt. familiile celor decedati in timpul razboaielor, care chiar s-au sacrificat pt. tara asta,dar o multime de ...REVOLUTIONARI de carton au aparut mai ceva ca ciupercile dupa ploaie cand au inceput sa se acorde ...''certificatele de revolutionar''! Eu am participat activ in acele vremuri tulburi,nu am fost nici ranit nici impuscat,dar nici prin cap nu mi-a trecut sa ma (auto)proclam...''erou al revolutiei cu rol determinant''! Asta pt. a primi nu stiu ce compensatii(materiale) pe VIATA! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Te rog să nu murdărești acest subiect cu tulburările tale . Discutăm doar de eroii de război ! Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 In primul rand...nu sunt''tulburat'',am sa-ti respect dorinta,desi ''eroii'' raman eroi indiferent pt ce au luptat daca a fost pt. o cauza buna ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Evident , tulburarea ta sufletească este legată de " eroii " de carton ai loviluției '89 . Nu are legătură cu eroii neamului . http://www.mapn.ro/fotodb/20170929/IMG_5649 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) .................................................................... După diktatul de la Viena , România a fost împărțită de Hitler și horthy, cu promisiunea verbală din partea lui Hitler că dacă participa la războiul anti URSS , România va primi înapoi Ardealul de Nord . .................................................................... Daca Romania ar fi intrat in razboiul anti URSS atunci cand era momentul (conjunctura o impunea) nu se mai ajungea la acel santaj ordinar. Nici nu pierdeam Ardealul de Nord. Unii au militat pentru intrarea Romaniei in razboi la timpul potrivit, dar erau vanati torturati si executati sistematic de catre un monarh alogen care nu dadea doi bani pe interesele acestei tari. In fine, avea o boala mai rara pe care i-o alina cu succes o anume doamna ce avea un "nume de fata" interesant. Nu mai conteaza, cum zice olteanu' ... "fuse si se duse". Ungurii ne sunt (in principiu) dusmani traditionali ca si rusii. Nu ma refer la relatii interumane, ci la nivel de stat. Ideea e ca Romania sa adopte mereu pozitii ce o avantajeaza in diverse conjuncturi istorice. Editat Octombrie 6, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
zsjkuki Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) Aha , deci încă nu ai aflat ! După diktatul de la Viena , România a fost împărțită de Hitler și horthy, cu promisiunea verbală din partea lui Hitler că dacă participa la războiul anti URSS , România va primi înapoi Ardealul de Nord . Au eliberat Basarabia , parte a României ocupată de URSS și după aia au participat la lupte directe împotriva URSS . Asta a fost motivul pentru care acei soldați au ajuns în cutii de carton lipite cu bandă adezivă . Sper că acum înțelegi legătura cu ungurii . Erau soldati ai Armatei Romane care armata a luptat impotriva armatei sovietice,care e treaba cu ungurii din aceasta ecuatie??. E Soros si binomul de vina!!! Mai putina spuma la gura!!! Editat Octombrie 6, 2017 de zsjkuki Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Adevarat graiesti frate!! Soros si ''binomul'' sunt de vina ca noi(poporul) am ajuns unde am ajuns...dupa zeci de ani de democratie...''originala''! Sa fii bucuros ca nu traiesti in (Coreea)Romania de Nord!! Cineva spunea..''fiecare popor isi are conducatorii pe care ii MERITA...! F.multi dintre noi isi merita soarta..! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Erau soldati ai Armatei Romane care armata a luptat impotriva armatei sovietice,care e treaba cu ungurii din aceasta ecuatie??. E Soros si binomul de vina!!! Mai putina spuma la gura!!! soros și poponarii de la usr sunt întotdeauna de vină .Dacă bozgorilor nu le place , să plece în ungaria . https://ro.wikipedia.org/wiki/Masacre_în_Transilvania_de_Nord,_1940-1944 Nu vă fie frica , treaba e foarte simplă în Ardeal și o știe toată lumea : ori mor toți bozgorii , ori mor toți românii . Scapă ăia care sunt mai multi . Pământul a fost dintotdeauna al românilor , restul să plece în cutii de carton în Mongolia . .... Dacă nu aveți respect pentru eroii neamului , nimeni nu poate avea respect pentru voi : unguri , ruși sau alti dușmani tradiționali ! Cât despre jigodiile care amesteca eroii neamului cu soros și poponarii de la usr , merită pumni în gură de la Mirel Palade :) . Validae , Vasile , vă rog închideți acest subiect ! Editat Octombrie 7, 2017 de Victor Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Victore, nu invoca "dulaii" ca te paste o pauza pentru prea multe spuse prea slobod. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 (editat) Diktatul de la Viena a fost semnant in August 1940, razboiul antisovietic s-a declansat la 22 Iunie 1941... N-au de ce sa plece chiar in Mongolia, din punct de vedere genetic sunt mai central-europeni decat noi... si nu numai. Editat Octombrie 7, 2017 de lukeme Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Victore, nu invoca "dulaii" ca te paste o pauza pentru prea multe spuse prea slobod.Te referi la cei cu " spume la gură " ?Nicidecum . Eu mă refer la istoria reală și la eroi . Restul procedează așa cum le dictează conștiința . Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Serios?? Atunci ...votati si voi sa ma baneze moderatorul,dar votati ''asa cum va dicteaza ...constiinta ''! Pacat ca nu sunt..''bun de gura''(a vorbi muuult fara a spune ceva)! Concluzia: NU am ajuns...PARLAMENTAR! Link spre comentariu
Postări Recomandate