Traian M Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) Am acest televizor Philips model 24PFL2908H/12S cu sursa 17IPS61-3P si mainboard.-17MB82S display V236BJI-P02 cu simptom -clipeste ledul continuu ,apare logo-ul pentru cateva secunde ledurile raman aprinse.. Va rog un sfat ,un soft . multumesc. Editat Octombrie 4, 2017 de treime Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tv-u philips cu sursa si cu main board de vestel ? Eu unul nu prea am mai vazut asa ceva pana acum. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tv-u philips cu sursa si cu main board de vestel ? Eu unul nu prea am mai vazut asa ceva pana acum. In ziua de azi este totul posibil , acum sunt copiate si aceste tv-uri de philips asta este Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) In ziua de azi este totul posibil , acum sunt copiate si aceste tv-uri de philips asta este Daaa,asa este,in ziua de astazi nu mai e nimic original...sunt contra facute...adica daca iti cumperi un tv-u philips,s-ar putea sa fi cumparat un tv-u vestel 90 % . Adica nu mai pe eticheta si pe fata tv-ului scrie ca e philips,in rest e vestel. Scuzati-ma pentru off topic...dar am cam ramas fara aer cand am vazut asa ceva ! O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Octombrie 4, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Traian M Postat Octombrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Și totuși este Philips șasiu VEM1.1 LA. Link spre comentariu
Traian M Postat Octombrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Buna ziua, am rezolvat prin actualizarea softului prin usb ,softul l-am luat de la https://www.philips.ro/c-p/24PFL2908H_12/2900-series-led-tv-ultrasubtire-cu-digital-crystal-clear/support. multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 toate sasiurile VES si VEM de la Philips au main-uri Vestel .... de ani ... dl Florin Iordache ... pai vad ca te miri ca foloseste sasiu Vestel dar ca Philips foloseste sasiu chinezesc de 7 ani nu te miri ? toate sasiurile TPM si TPN de la 1 la 17 , sunt chinezesti 100% curat , TPV la fel si ecranele , TPV Philips la tv = TPV china , 80-90% nu ai cum sa nu stii asta Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 (editat) Daaa,asa este,acum aproape toate tv-urile astea lcd,led etc....pe care le luam,nu mai luam nici un tv-u original adica din tara lor. Adica cum era inainte crt-urile...Acum aproape toate tv-urile astea noi sunt cam o apa si un pamant toate...Adica ca nu prea mai conteaza marca pe care o cumparam. Acum am un tv-u led akai,dar are chassis-ul china . Asa ca nu prea mai am ce sa mai spun despre aceste tv-uri.... Eu unul zic un singur lucru si ramane intotdeauna,ca tv-urile crt-urile erau si sunt niste tv-uri fff fff bune,dar au si aceste tv-uri un singur lucru rau ca ocupa spatiul mai mult pe masa. Dar in rest sunt mai bune crt-urile de cat orice tv-u aparut acum. In primul rand ca se gasesc scheme, piese ff ff usor pentru ele....iar pentru lcd-uri,led-uri,plasme etc.etc.... O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Octombrie 5, 2017 de FLORIN IORDACHE 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Și totuși este Philips șasiu VEM1.1 LA. Da sunt gunoaie la kilogram chiar toate tv-urile de ultima generatie sa fie eu imi bag ceva in ele de gunoaie , deci cine le cumpara sunt cei mai mari fraieri pe care iam cunoscut si cu asta am terminat. nu raspund la provocari meseriasi stiu ce spun . asta doar meseriasi am spus, cirpaci oricum nu inteleg Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ma mir ca pe depanatori ii deranjeaza tv-urile cu sasiu Vestel nu cu ele faceti bani ? softuri , benzi led-uri , unul dupa altul e ca si cum ati fi blamat acum 10 ani pe cele cu sasiu 11ak30 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Vestel e cu cateva clase peste china. Sunt simple si usor de depanat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum