Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tda 7294 in punte

Vizitator Constantinescu Paul

Postări Recomandate

Cablajul este gresit. Contine bucle de massă.

Daca faceam eu cablajul acela, se intalneau toti membrii Elforum si ma invitau si pe mine la o sedinta de scuipat:-)))

Acum, asta e, dar trebuie luat la puricat, sigur e vreo punte intre doua trasee sau vreo componenta cu un pin in aer pe acolo.

Link spre comentariu

salut! izoleaza radiatorul fata de masa,ideal era sa ai o carcasa de metal pentru a conecta si împământarea la carcasa.ce filtraje ai? foloseste cabluri ecranate pt semnal si pune paralel cu intrarea un condensator de 1-10 pf. mare atentie sa nu ai cablul de semnal pe langa transformator. eu am intalnit integrate 7294 care faceau brum. nu se mai fabrica cum se fabricau odata. daca ai posibilitatea cumpara integrati originali. simptomul asta poate fi si din cauza transformatorului. succes

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

ma rog nu am tda 7294 am tda7296 din recuperari.(nu cred sa fie china) am specificat ca este deja schimbat tda ul cu altu si la fel.in fine nu mai conteaza,fac alta schema.a lasat cineva mai sus un link si am gasit acolo o schema mai mica simpla.brumu cred ca e de la un strap de pe alimentare traverseaza cam mult pe placa.

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare ca dau exemplu LM3886 dar e bun ca exemplu , a se vedea ideea de PCB, este creatia mea si o recomand cu caldura,

lm1.jpg
lm2.jpg
lm3.jpg
Foarte slabe trasee de alimentare.
Link spre comentariu

avand in vedere ca este prima placa facuta de mine eu totusi zic ca e ok.aveam prin casa componentele si na...( placa facuta la 3 noaptea :) ) avand un subwoofer pasiv de la philips de 120w prin casa m am gandit sa l fac activ.deia am ales 7296 in punte si mai ales ca montaju permite stereo si bridge prin 4 jumperi.urma sa fac si un filtru activ am 2x utc558 de la un amplificator logitech 2.1.am citit ca sunt mai slabe dar merg.

http://www.diy-electronic-projects.com/p7-Low-pass-filter-Subwoofer

ar fi ok?

Link spre comentariu

avand in vedere ca este prima placa facuta de mine eu totusi zic ca e ok.aveam prin casa componentele si na...( placa facuta la 3 noaptea :) ) avand un subwoofer pasiv de la philips de 120w prin casa m am gandit sa l fac activ.deia am ales 7296 in punte si mai ales ca montaju permite stereo si bridge prin 4 jumperi.urma sa fac si un filtru activ am 2x utc558 de la un amplificator logitech 2.1.am citit ca sunt mai slabe dar merg.

http://www.diy-electronic-projects.com/p7-Low-pass-filter-Subwoofer

ar fi ok?

integratul ala este 4558 nu 558,si este arhiplin netul cu aplicatii audio cu acest dual operational.

Link spre comentariu

si ce vrei sa demonstrezi?ca esti destept sau? nu prea te inteleg.cat timp intelegi ce vreau sa zic si nu cred ca exista cineva sa nu fi inteles ce am scris.bagarea in seama nu este azi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări