Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 ai o metoda mai buna?eu folosesc fieru de calcat cu toner.(fara metoda foto.. ca e mai dificil) Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Cablajul este gresit. Contine bucle de massă. Daca faceam eu cablajul acela, se intalneau toti membrii Elforum si ma invitau si pe mine la o sedinta de scuipat:-))) Acum, asta e, dar trebuie luat la puricat, sigur e vreo punte intre doua trasee sau vreo componenta cu un pin in aer pe acolo. Link spre comentariu
Cortex Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Cu fieru de calcat. Ieftin si bun Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 (editat) salut! izoleaza radiatorul fata de masa,ideal era sa ai o carcasa de metal pentru a conecta si împământarea la carcasa.ce filtraje ai? foloseste cabluri ecranate pt semnal si pune paralel cu intrarea un condensator de 1-10 pf. mare atentie sa nu ai cablul de semnal pe langa transformator. eu am intalnit integrate 7294 care faceau brum. nu se mai fabrica cum se fabricau odata. daca ai posibilitatea cumpara integrati originali. simptomul asta poate fi si din cauza transformatorului. succes Editat Octombrie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 ma rog nu am tda 7294 am tda7296 din recuperari.(nu cred sa fie china) am specificat ca este deja schimbat tda ul cu altu si la fel.in fine nu mai conteaza,fac alta schema.a lasat cineva mai sus un link si am gasit acolo o schema mai mica simpla.brumu cred ca e de la un strap de pe alimentare traverseaza cam mult pe placa. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Cu scuzele de rigoare ca dau exemplu LM3886 dar e bun ca exemplu , a se vedea ideea de PCB, este creatia mea si o recomand cu caldura, Foarte slabe trasee de alimentare. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Daca tot incerci altceva, da o sansa montajului asta. L-a recomandat un dinozaur audio de pe acest forum, deci eu zic ca e de incredere. http://www.electroclub.info/invest/tda7294/r_out.htm - in rusa, dar te descurci tu. Schema e asta: Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Daca tot incerci altceva, da o sansa montajului asta. L-a recomandat un dinozaur audio de pe acest forum, deci eu zic ca e de incredere. http://www.electroclub.info/invest/tda7294/r_out.htm - in rusa, dar te descurci tu. Schema e asta: Pai nu schema este de vina ci felul in care a fost pusa pe cablaj. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 De acord, d-aia i-am si dat un link cu cablaj. Dar schema este mai un pic altfel. Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 avand in vedere ca este prima placa facuta de mine eu totusi zic ca e ok.aveam prin casa componentele si na...( placa facuta la 3 noaptea ) avand un subwoofer pasiv de la philips de 120w prin casa m am gandit sa l fac activ.deia am ales 7296 in punte si mai ales ca montaju permite stereo si bridge prin 4 jumperi.urma sa fac si un filtru activ am 2x utc558 de la un amplificator logitech 2.1.am citit ca sunt mai slabe dar merg. http://www.diy-electronic-projects.com/p7-Low-pass-filter-Subwoofer ar fi ok? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 avand in vedere ca este prima placa facuta de mine eu totusi zic ca e ok.aveam prin casa componentele si na...( placa facuta la 3 noaptea ) avand un subwoofer pasiv de la philips de 120w prin casa m am gandit sa l fac activ.deia am ales 7296 in punte si mai ales ca montaju permite stereo si bridge prin 4 jumperi.urma sa fac si un filtru activ am 2x utc558 de la un amplificator logitech 2.1.am citit ca sunt mai slabe dar merg. http://www.diy-electronic-projects.com/p7-Low-pass-filter-Subwoofer ar fi ok? integratul ala este 4558 nu 558,si este arhiplin netul cu aplicatii audio cu acest dual operational. Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 da scz am mancat o cifra. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Si aici mai multe litere mancate. Ce reprezinta " scz"? Hai sa zic eu : scuze .. sacaz.... scleroza...schizofrenie...scholioza... 1 Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 si ce vrei sa demonstrezi?ca esti destept sau? nu prea te inteleg.cat timp intelegi ce vreau sa zic si nu cred ca exista cineva sa nu fi inteles ce am scris.bagarea in seama nu este azi. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_1064.html?pg=359 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum