DIYWorks Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Si ai izolat fata de masa radiatoarele?Altfel nu vad rostul dpdv electric.Termic da,are rost. Carcasa era toata de plastic...cu ce mai vroiai sa izolez radiatorul? Sa-l tin suspendat in benzi de cauciuc? Daca inca mai aveau legatura intre ele,n-avea rost,cum ai spus si tu! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 da normal ca are altfel nu mai postam.acum este totul cum spune schema.(ma rog n am avut 0.100uf si am pus in serie 2 de 0.047) in rest e totul ca acolo.defect de schema ma refer la faptu ca nu sunt singuru care are problema asta pe site daca dai in jos ai comenturi si mai zic unele persoane de brumu pe dreapta. deia am zis daca sesizeaza cineva mai priceput un defect pe schema ceva.cum stangu merge perfect dreptu nu vrea.(el canta dar zgomotu de fond e de 10 ori mai mare pe dreptu fata de stangu)am incercat alti conzi pe filtrare la fel.(10000uf) Cum sa sa pui 2 condesatori de 0,47uf in serie pentru unul de 0,100uf , acei condesatori de 0,47uf se pune in paralel pentru a obtine o valoare aproximativa cu 100uf Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cum sa sa pui 2 condesatori de 0,47uf in serie pentru unul de 0,100uf , acei condesatori de 0,47uf se pune in paralel pentru a obtine o valoare aproximativa cu 100ufLas violul limbii Române deoparte... dar calculele sunt ametitoare. @OP, dar puntea de diode e buna? Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 (editat) puntea este scoasa dupa alt amplificator.nu vad legatura,daca avea ceva afecta si canalu stang.(asta dupa mine) dupa ce pun conzi in paralel sa vad, dar nu cred sa aibe lagatura. Editat Octombrie 5, 2017 de Constantinescu Paul Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nici eu nu cred. Am intrebat de punte caci nu stiam daca alimentezi separat sau in paralel. Ai verificat sa nu ai punti de fludor, piese lipite necorespunzator, etc. Cablajul nu este foarte ingrijit facut. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cablajul este gresit. Contine bucle de massă. 1 Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 (editat) De-asta l-am intrebat daca-i facut de el si am cerut sa vedem poze. Editat Octombrie 6, 2017 de surubarila Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 deci? ce trebuie sa fac? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 reia la mana tot ce ai facut si sa corespunda comform schemei,iar traseele de alimentare sa fie supra dimensionate fata de celelalte. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Ai ceva info aici https://www.elforum.info/topic/78172-problema-amplificator-cu-tda7294/ si daca nu ma insel tot pe forum e un topic dedicat acestui integrat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Carcasa era toata de plastic... Aha,deci noi trebuia sa stim ca ai carcasa din plastic....scuze. Link spre comentariu
Vizitator Constantinescu Paul Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 ok.in rest e ok schema? cum vi se pare? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Scuze pentru acest desen facut la repezeala. Sa tineti cont de aceasta interconectare la orice amplificator audio pentru evitarea buclelor de masa.Toti curentii sa se inchida intr-un singur punct, altfel vor circula curenti importanti tocmai pe acolo unde nu au ce cauta si vor fi injectati spre intrarea de semnal si pe traductor (difuzor) vei avea ce ai acum. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Las violul limbii Române deoparte... dar calculele sunt ametitoare. @OP, dar puntea de diode e buna? Link spre comentariu
Cortex Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cu scuzele de rigoare ca dau exemplu LM3886 dar e bun ca exemplu , a se vedea ideea de PCB, este creatia mea si o recomand cu caldura, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum