Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tda 7294 in punte

Vizitator Constantinescu Paul

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Ai cumparat kit-ul prezentat in link sau ai realizat singur cablajul ? Decuplarea acelui integrat nu e facuta corect , vezi C-urile de 220nF de pe V+/V-.Cati microfarazi au filtrajele ? Alimentarea e comuna pt. ambele canale ?

Editat de surubarila
Link spre comentariu

este realizat integral de mine.piesele au exact valorile scrise in schema.conzi de pe alimentare sunt 6800uf 50v.da alimentarea este comuna pt ambele.

Link spre comentariu

Am avut exact aceeasi problema cu un amplificator realizat cu STK-uri dar la mine s-a rezolvat ceva mai usor,punand stk-urile pe radiatoare diferite

Si ai izolat fata de masa radiatoarele?Altfel nu vad rostul dpdv electric.Termic da,are rost.

Link spre comentariu

pune impamantare.

la amplificator

s-au ecranarea acestuia nu este facuta bine.

Doar un singur final are brum , nu lipsa impamantarii e de vina. @Paul , pune o poza cu cablajul.

Link spre comentariu

finalu e bun.(prima data am zis ca e finalu)am incercat sa reduc rezistenta de la reactie (22k la 10 k) oricum e un defect de schema ( mai jos am citit comentariile si la fel au patit si altii)

Editat de Constantinescu Paul
Link spre comentariu

da normal ca are altfel nu mai postam.acum este totul cum spune schema.(ma rog n am avut 0.100uf si am pus in serie 2 de 0.047) in rest e totul ca acolo.defect de schema ma refer la faptu ca nu sunt singuru care are problema asta pe site daca dai in jos ai comenturi si mai zic unele persoane de brumu pe dreapta.

deia am zis daca sesizeaza cineva mai priceput un defect pe schema ceva.cum stangu merge perfect dreptu nu vrea.(el canta dar zgomotu de fond e de 10 ori mai mare pe dreptu fata de stangu)am incercat alti conzi pe filtrare la fel.(10000uf)

Editat de Constantinescu Paul
Link spre comentariu

ce prost sunt stiu ca asa e probabil am avut impresia ca am rezistente.cu toate ca functioneaza si asa foarte bine.la scurt dispare doar zgomotu de fond normal nu si bazaitu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări