Vizitator Bogdan Ias Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Buna, am un samsung e235d dvd player care obosește in timp ce dvd-ul cu film este in el.Mai exact după aprox o ora jumate începe imaginea sa sacadeze , pana rămâne blocata pe ecranul tv-ului. Cam care ar fi cauza si ce soluție ar fi? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Aţi verificat starea condensatorilor electrolitici de filtrajdin secundare ? Acolo trebuie verificat prima dată. Normal se verifică cu cu un ESR-metru, dar dacă nu e disponibil, schimbaţi toţi electroliticii de filtraj.Apoi mai vedem... Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Ias Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Buna , nu i-am schimbat inca , deoarece am fost la munca pana acuma seara dar am desfacut DVD`ul si surprinzator era curat in interior. Am sa trec zilele ce urmeaza pe la un magazin sa ii cumpar dar am o nelamurire ...ce legatura au condensatorii si partea laser? asta nu am inteles Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Dacă filtrajul e prost, nimic nu mai merge cum trebuie. Varianta asta se aplică la aparatele de producție relativ recentă, care au peste doi ani. Asta fiindcă acum producătorii le fac să nu reziste mult peste garanția normală.....se încurajează consumul de aparatură nouă. Pot fi însă și alte cauze, dar asta e simplu și ieftin de încercat. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Ias Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am înțeles...va mulțumesc pt explicatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum