surubarila Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Sanatate permanenta ! Toate "tufele" s-au uscat , rog pe domniile voastre sa-mi spuna daca exista vreun remediu pt ele.As dori ceva testat si modul de folosire.Rog moderatorul sa nu considere reclama un produs recomandat de colegi.Am cautat pe net , sunt fel si fel insa mai multa incredere am in "botanistii" forumului. Multam ! Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu stiu nici un remediu. Si la noi in zona s-au uscat, stiu vreo 3-4 persoane care i-au taiat definiv, ca se uscasera in mijlocul verii. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu stiu nici un remediu. Si la noi in zona s-au uscat, stiu vreo 3-4 persoane care i-au taiat definiv, ca se uscasera in mijlocul verii. La fel se intampla si la mine , am mai intrebat ici , colo si cineva spunea ca are o o solutie (un lichid) pe care l-a turnat la radacina si cica ar fi inverzit din nou.Omul vine rar la casa de vacanta si am uitat cum se numeste "licoarea".Mersi oricum ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum