zet_it Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Rog sa ma ajutati pe mine cu acest termostat TH810T . De câteva zile nu mai funcționează. Am mai citit pe net si uni spun ca sunt o baterie care nu se poate schimba. Eu am desfacut termostatul de priza si atasez cateva poze a circuitelor integrate. Multumesc anticipat pentru ajutor acordat! Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) In prima poza (si in altele) apare un cilindru verde pe care scrie Ni-MH 2,4V. Este un grup de doua acumulatoare cu hidrura de nichel, fiecare avand 1,2 Volti. Masurata cu un voltmetru, tensiunea la firele care ies din cilindru ar trebui sa fie cam 2,4 V. Daca e mult mai mica, ar trebui schimbat grupul de acumulatoare cu unul similar. Editat Octombrie 4, 2017 de Ticu Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Verifica si piesa galbena de langa acumulatorul precizat de colegul Ticu. Ar trebui sa fie un condensator prin care se face alimentarea intregii electronici a prizei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum