VEF Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Buna ziua ! Era intr-un timp pe internet un site cu intreaga colectie tehnium arhivata cu wunrar in format pdf in orice caz nu copcea.ro colectia era foarte bine facuta puteai sa copii din pdf orice si imagini si text si tot . Siteul era ceva cu viper.ro tot asa cu fundal negru si anii scrisi cu albastru in niste casete albe si cand dadeai clic sa descarca aul respectiv . foarte buna era . Am descarcat si eu pana pe la 80 dupa n-am mai gasit site-ul . Acum cred ca am dat de el darnu mai merge o fi poate prea vechi Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 http://peak.biosfarm.ro/~yo4tnv/doc/Tehnium/ Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Vă mulţumesc ! Îmi place siteul are şi alte reviste dar fac şi eu ca ăla să nu mă înţelegeţi greşit e sigur siteul nu nu are viruşi sau aşa ceva întreb Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Vă mulţumesc ! Îmi place siteul are şi alte reviste dar fac şi eu ca ăla să nu mă înţelegeţi greşit e sigur siteul nu nu are viruşi sau aşa ceva întreb Stai linistit ca nu are virusii , apropo tu nu ai antivirus instalat? Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Am Deep Freze mai bun ca orice antivirus nu consuma mult si merge brici . Mi l-a dat un inginer de la un liceu care are niste calculatoare acolo vechi de cam 14 ani nu stiu cand a pus DeepFreze dar cred ca in fiecare zi aproape pe calculatoarele alea se instaleaza cred ca si de 2 sau 3 ori jocuri si inca merg foarte bine alte calculatoare prin scoala au cam 5-6 ani cred si deja sant daramate de tot Am zis ca e bine sa intreb nu strica inca o precautie Editat Decembrie 7, 2017 de VEF Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2018 Buna ziua ! Are cumva cineva bibliografia adica cuprinsul revistei tehnium dupa articole sortate in ordine alfbetica mai am o bibliografie dar are ceva greseli Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 O adresa de mail pe MP si va trimit eu. Link spre comentariu
RealAlex Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Se poate posta aici? Sunt sigur ca ar ajuta multa lume. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum