lutza2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ma intereseaza un ceas smart. Poate sa fie si chinezesc de pe ali. Ce marci cunoasteti. Mie imi facea cu ochiul nokia HR, dar inca nu a aparut. Uitandu-ma pe net vad atatea modele, la preturi rezonabile, incat nu stii ce sa alegi. Apple ver3 nu ma intereseaza. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Depinde de varsta celui care-l poarta...la varsta adolescentei e foarte ok un smartwatch, dar la 25-30 de ani pari un handicapat sau un boschetar cu asa ceva. Vremea ceasurilor cu afisare LCD a trecut de 30 de ani, nici scafandrii de mare adancime nu mai poarta ceas cu afisare numerica, ci tot analogica, cu limbi. Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 (editat) pai da, de la o anumita varsta, nu merge decat cu limbi, ... la ceas. majoritatea smart-watchurilor au afisajul si pe "limbi", de fapt ace. exemplu https://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Smartwatch/Iuni.ro-Smartwatch-iUni-S30-Capacitive-touchscreen-1.54-Procesor-Dual-Core-1.2GHz-128MB-RAM-Bluetooth-Bratara-silicon-Camera-foto-Functie-telefon-Negru-1611775.html Editat Octombrie 3, 2017 de eugenbt Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Diverse opinii despre ceasurile clasice : http://www.ceasornicar.ro/forum/viewforum.php?f=1 Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ok, inteleg ca nici unul din cei care au postat nu mai foloseste ceas de mana. Nici eu nu mai am de ani buni, dar cum telefoanele devin tot mai mari si ceasurile tot mai destepte ar putea sa fie o alternativa interesanta. Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 eu port ceas de mana. in functie de activitati, port ceas mecanic sau cuartz. n-am avut smartwatch, si nu folosesc nici smartphone. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 SMART Watch Dm98 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 O vreme n-am mai purtat ceas,pana acum mai bine de 10 ani cand am primit cadou un casio mtp1183.Bate secunda fara abatere,ii pun o baterie ag4 odata la 2...3 ani,in functie de cum o nimeresc(cel mai bine ma tin cele pe care scrie Renata),si imi lipseste cand il uit acasa(se intampla rar).Intre timp am mai avut diverse modele mai in trend ca sa zic asa,dar in scurta vreme m-am intors la casio.Obisnuinta,bat-o vina...unul e prea mare,altul prea usor,altul prea greu,altul incomod.Doar cu asta m-am acomodat.N-am fost tentat de ceasurile destepte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Citizen automatic din 1992 pana in 2005 si de atunci Orient automatic. Smart e total inutil dupa ce se descarca daca esti departe de lume . Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) Universal Geneve Aero - Compax , model 1944 . Ceas de familie , ( purtat ) in ultimul timp doar aleator , la ocazii sau ... la inspiratie ! . Altfel , Tag Heuer ... si ( sau ) un Tempic mai rar . La fondul " cronografic " mai sant si altele , o perioada am avut o fixatie cu ceasurile ... " daunatoare " , ca oricare alta fixatie . Editat Octombrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Eu port si am cateva dar doar quartz cu aratatoare.Toate de marca.Casio 2 buc.,Armani AX,Diesel,Fossil,Heritage true,toate full inox si le port in functie de cum am chef. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Hmmm, cind eram pe la faculta la laboratorul de fizica se faceau ceva masuratori de radioactivitate. S`a scos sursa din container si s`a masurat. Apoi un coleg ce avea un ceas Rhula, amintire de la bunicul lui, vechi bine dar care ilumina noaptea ca un far l`a pus la masurat. Radioactivitatea era cam la jumatate din cea a sursei! Dupa asta l` a pus la pastrare ca amintire. Grig Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) Am si acum un RUHLA de masa , RDG - ist . Fosforul e " ca nou " . De fapt nu e fosfor ... In fine , tot ce era rusesc era cu aceeasi substanta , in cabinele aeronavelor , autospecialelor , ceasuri de mana si de masa etc . Acum a fost inlocuit cu alta compozitie , inofensiva . http://ceasuridemana.ro/ceas-cazon-de-colectie-umf-ruhla-rdg-anii-60-cal-umf-44-functional_a237453.html Cel pe care - l am eu , arata exact asa , numai ca e maro , elementul carcasei e din bachelita , nu masa plastica . Sigur e o serie mai veche ... : https://www.olx.ro/oferta/ceas-de-masa-umf-ruhla-1955-ID5wc3U.html#8f098baf5e Lumineaza si pe masa sau suportul unde sta ... Ma rog , acum e la conservare , in cutie metalica . Editat Octombrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Asa ca si gluma cel din linkul de jos cum se poarta pe mana ca nu m-am prins? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Eu am specificat ca e ceas de masa . Ma rog , daca e off - topic , sa fie sters . Tot ca gluma , dar trista ... soldatii sovietici au rezolvat problema , cand au intrat in 1944 in Romania . Se purtau la mana ceasurile de masa ... desi erau mai mari la vremea respectiva decat acum . In casa bunicilor a fost mult timp o foto cu soldati eliberatori , care purtau la gat manometre subtilizate din instalatiile rafinariilor din Ploiesti . Intrebati ( cu precautie ) despre ... suradeau larg si repetau "ceas , ceas ! " . In fine ... acum a ramas doar comicul situatiei . Cand au intrat in curtea si casa bunicilor , primul lucru " imprumutat " fara a fi cerut a fost un superb ceas de masa C.F.R. ... bunicul a fost mecanic de locomotiva , era pe front . Link spre comentariu
Postări Recomandate