Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restarturi enervante

Sonic

Postări Recomandate

Cam de cateva saptamani mi se tot reseteaza din senin PC (nu trebe forjat - se rr si cand e in idle pc), nu stiu care sa fie problema. Un prienten mi-a spus ca ar fi rami: Bun, am reinstalat din nou windowsul si am facut rost de un alt modul de memorie. L-am inlocuit dar problema a persistat.Bun, altcineva mi-a spus ca HDD ar avea bad-uri si sigur el este de vina...l-am inlocuit dar si cu acesta sa resetat.Care ar putea fi "buba" ?? procesorul, rami sau sursa ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

21

• florin48

4

• MifTy

3

• Dr.L

3

Top autori în acest subiect

Problema Poate sa vina din mai multe parti.Vezi sa nu ai ceva condensatori pe placa de baza care sunt unflati.verifica si in Sursa sa nu ai aceasi problema.verifica daca coolerul sta bine pe processor.Poti incerca si un reset de BIOS.BAFTA

Link spre comentariu

In urma cu 2 zile am dezasamblat pc-ul si m-am uitat pe placa de baza si in sursa. Nu am vazut nici un condensator umflat. Cooleru sta bine pe procesor - temperatura procesorul variaza intre 40 si 42 grade. Imi spui te rog cum sa fac reset de bios. Nu prea le am io cu biosu ca nu m-a interesat.

Link spre comentariu

Problema Poate sa vina din mai multe parti.Vezi sa nu ai ceva condensatori pe placa de baza care sunt unflati.verifica si in Sursa sa nu ai aceasi problema.verifica daca coolerul sta bine pe processor.Poti incerca si un reset de BIOS.BAFTA

Link spre comentariu

Posibil, o sa incerc zilele astea sa fac rost de o sursa. Am uitat sa mai zic ceva: sursa mea e de 400w ...in carcasa am coolere cu leduri, inclusiv in sursa si inca 2 neoane (bine, nu merg permanent dar sunt acolo). Sa fie asta problema ??

Link spre comentariu

Parerea mea e ca e sursa dusaIncearca alta sursa

Se pare ca nu sursa e problema, astazi am adus acasa o noua sursa. Am instalat-o si dupa o ora de functionare pc-ul sa resetat. Am luat pe rand toate cauzele posibile: Rami, sursa, hdd-ul chiar nu stiu care sa fie problema. Nu stiti vreun program de testare al functionari procesorului.
Link spre comentariu

există nişte softuri de benchmarking... gen 3dmark, şi mai sunt şi altele...apropo, chestia cu restarturile a inceput cam de când au început căldurile???ia scoate capacul/capacele, şi vezi dacă mai se resetează din senin.dacă merge ok, ar trebui să te gândeşti la coolere de carcasă...

Link spre comentariu

Nu chiar, restarturile au inceput dupa o pana de curent a renelului. In legatura cu carcasa, stau in permanent cu ea deschisa. Coolere de carcasa - am 2 + 1 pe HDD. Temperatura procesorului eu zic ca nu e mare (40-42) mai ales ca afara sunt vreo 30.

Link spre comentariu

Se pare ca nu sursa e problema, astazi am adus acasa o noua sursa. Am instalat-o si dupa o ora de functionare pc-ul sa resetat.

Am luat pe rand toate cauzele posibile: Rami, sursa, hdd-ul chiar nu stiu care sa fie problema.

Nu stiti vreun program de testare al functionari procesorului.

Link spre comentariu

system properties>advanced>startup and recovery settings>system failure dezactiveaza automatically restartpoate asa vezi de unde e problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări