Vizitator Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Daca tot m-am bagat dator la arabi incearcal si pe asta https://files.fm/u/q8hefg4v#_ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Salut! Am imagine in fundal intoarsa cu sigla ""Telestar" dar fara lumina (backlight). Nici telecomanda nu functioneaza. Il foloseste ca monitor, asta e. Poate gasesc o placa pentru el. T-CON: V236BJ1-P01 REV. CA WSCAC1A56GA084N Multumesc mult. Imaginea se datoreaza din cauza dumpului nepotrivit , poate pina la urma gaseste un coleg si se rezolva , si imi cer scuze pentru ca am spus ca esti dani502017 am crezut ca este el si face bascalie dar mam inselat Editat Ianuarie 26, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Omul e ok Florine, am vazut fara sa vreau postarile lui pe mai multe forumuri de aceea am vrut sa-l ajut, e adevarat ca a postat si la mesterul Daniel, dar omul nu are nici o vina, a vrut sa-si rezolve tv-ul, mie sincer mi-a fost necaz ca nu si-a pus locatia la profil, asa cum este obligatoriu pe forumul lui Daniel si la capitolul asta sant de acord cu el, pe forumuri straine ne punem locatia Romania, dar pe un forum Romanesc, e bine sa stim si noi pe cine ajutam, ca doar pierdem si noi "olecuta" de timp din viata noastra, incerc sa-l iert pe mesterul Daniel pentru ca omul este pur si simpu fericit sa aibe si el forumul lui si pentru ca se lupta sa ajute colegi de aici, eu l-am iertat pentru greselile lui si cu ocazia acesta vreau sa stie clar si colegul nostru Tavi ca sincer imi pare foarte rau pentru ce am spus despre el................revistele acestui om pe care le publica spune tot despre stiinta si caracterul pe care il are, cei care sunt abonati stiu ca am dreptate................ Link spre comentariu
Vizitator Enache Ionel Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Salut! Acum am sigla "Telestar" de doua ori pe ecran si fara lumina. Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Enache Ionel Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Am postat si pe un site din china, poate gasesc vre'o solutie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 (editat) Ce defect a avut tv-ul tau, de-ai vrut sa-l resoftezi?, ti-am gasit inca doua dumpuri unul dintre ele este exact pentru modelul tau de display V236BJ1-P01, se vede in poza pe eticheta de pe placa......daca nici cu aceste dumpuri nu gaseste programe, inseamna ca placa mai are un defect......Probeaza prima data dumpul "MAXIPOWER LED HDLED24DZ" https://files.fm/u/rt92g8ha#_ https://files.fm/u/2jn4xwqf#_ Editat Ianuarie 28, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Enache Ionel Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Salut. Defect: apasam butonul de power si intra in standby dupa aprox 1 sec. Legat de bin'urile de mai sus cel de la "maxipower" am imaginea intoarsa, dar tot nu scaneaza. Si al doilea nu se aprinde lumina. Probabil are si alt defect Multumesc mult. Link spre comentariu
xtgs Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 pt .domnul Costica am si eu nevoie de binurile postate mai sus .....au expirat.... Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 5 hours ago, xtgs said: pt .domnul Costica am si eu nevoie de binurile postate mai sus .....au expirat.... Multumesc! Spuneti exact ce tv este, main si display, ca topicul e incurcat cu mai multe.......oricum intre timp poate am colectionat chiar dumpul original de care aveti nevoie..... Link spre comentariu
elman Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) Va salut, vreau sa descarc DUMP-ul de la adresa de mai jos dar nu reusesc sa ma loghez si nici sa ma inregistrez. Rog pe cei care au cont pe acest site, sa-mi descarce acest soft. https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/po_shassi/smarttech_le_2219_shassi_main_board_te_s506_ea67/335-1-0-40058 Placa de baza este CV9203L dar cred ca merge. Multumesc. Editat Martie 24, 2019 de elman Link spre comentariu
adydep Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Domnul e servit : http://www.site cu continut explicit.ro/3490272715.6 1 Link spre comentariu
elman Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) Am incercat sa scriu memoria fara sa o dau jos de pe placa. Se pare ca n-o scrie. Imi da mesajul din imagine, poate fi din cauza ca n-am dat-o jod de pe placa? O pot citi dar daca ii dau erase iar pe urma o citesc constata ca nu este stearsa. Programatorul este CH341. Multumesc. PS Sau asta inseamna ca nu-i acelasi continut? Editat Martie 24, 2019 de elman Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) Cel mai bine e sa dai memoria jos, pusa pe programator si te convingi daca e defecta sau nu permite scrierea in circuit Editat Martie 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) Da , poate . Am patit si eu . Nu la orce șasiu , merge scris direct pe placa . Faceti asa cum zice @Costica . Editat Martie 24, 2019 de vergil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum