Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE65KS7502U

geoky

Postări Recomandate

Va salut,

A mai desfacut cineva televizorul din titlu ? Inainte sa ma apuc sa cercetez (nu prea am loc sa-l intorc, fiind curbat nu-l pot aseza oricum), as vrea o idee de la cineva care a mai demontat asa ceva. Cu "Google" n- am gasit nimic.

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

3

• Tavi

1

• surubarila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Televizorul este "mort", proprietarul a spus ca a fost supravoltat pe retea.

Am banuit eu ceva tip cleme, ca inainte de a deschide topicul, am introdus spatula in coltul de sus al televizorului, a trosnit un pic si a cedat, dar mai departe nu am mers, pentru ca mi-am zis sa nu fie ceva tip sina, si eu daca trag direct, se rup si nu mai pot pune la loc capacul.

Deci trebuie sa pun clientul in cunostinta de cauza.

Multumesc dnu Tavi !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am desfacut televizorul fara probleme.

Sursa nu functioneaza deloc, nu scoate nici-o tensiune in secundar. Aceasta este model BN44-00880A.

In partea primara se afla doua circuite integrate smd, 2x8 pini, notate SPC1012T si 6C15N02, pentru care nu gasesc datasheet, sa stiu cum lucreaza.

SPC1012T se afla in schema sursei BN44-00508B, dar pentru 6C15N02, n-am gasit absolut nici-o informatie.

Vin cu rugamintea daca gasesc la cineva schema pentru sursa BN44-00880A, cu toate ca televizorul este foarte nou, totusi, nu se stie ...

Multumesc !

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Identificati la 6C15N02 pinii GND , Vcc(start din +310 sau PFC/autoalimentare din chopper) , iesirea catre MOS si info. din opto(daca are) , apoi pentru restul pinilor urmariti pe cablaj poate gasiti ceva cunoscut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări