Vizitator dorumic Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Salut, am ascultat ceva timp un max2500 la treaba pe boxe cu e15-350n si acum tare mar interesa sa aud cum lucreaza un xpa5000 , dar neavind un xpa poate cineva care a facut sonorizari cu acest amp sa-mi spuna parerea lui ?? preturile sunt cam la fel , am vazut cum arata un max2500 la interior se poate sa vedem poze si cu un xpa500 la interior ???? cite perechi de finali are ??? ce putere are traful ??? merci Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 cele 2 amplificatoare sunt din clase diferite de calitate, nu se pot compara Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Fiind amplificatoare din aceeasi categorie, nu cred ca interiorul lui XPA5000 difera prea mult de cel al lui XPA7000, iar poze cu XPA7000 poti vedea aici http://forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=1611 (asta in cazul in care nu le-ai vazut deja ) . Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 ECLER XPA 5000 vs PHONIC MAX 2500 = 1 - 0.In primul rand sursa de alimentare a lui XPA e mai bine realizata, amplificatorul lucreaza la o tensiune de alimentare mai mare (+/-114VCC fata de +/-92V), ambele sunt in clasa G cu doua tensiunii de alimentare - cele redate de mine anterior sunt a doua pereche de tensiunii. Ar mai fi poate de adogat o racire mai eficienta la XPA si bineinteles o putere modulata pe difuzor mai mare, parmise cu vreo 50-60% fata de MAX2500. NUMAI BINE Link spre comentariu
Vizitator dorumic Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Ok, dar cei "500 w 8 ohmi " ai lui MAXX bat cei 314w 8 ohmi a lui XPA :yawinkle: caci maxx nu scoate chiar 500 dupa cum am auzit io, e mare diferenta dintre cei 300 a lui xpa si cei 500 a alui maxx ?? ps: am ascultat in weekend intr-un club un sistem queb de mia rupt inima , 2 br de 18 si 4 sateliti de 15 , amplifuri pa140, imi fluturau pantalonii linga basi :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum