Ion_Bumbu Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) A mai fost un topic ... destul de colorat . Cel cu mititeii accesibili la cumparare doar intr - o anumita limba . Probabil " cineva " l - a citit , si a gasit o solutie salutara si salvatoare . Nu invata cetatenii de alta etnie limba oficiala a statului in care traiesc ? ... No problem . Invatam noi ( mai multi ) limba lor ... ce atatea discutii ? ... Au inceput unii pe SP un topic cu hai sa invatam limba maghiara, era s`o iau pe cocoasa... Editat Octombrie 4, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 O singura nelamurire am: Lucrati la Google sau urecheala primita a fost pt. propiul dvs. ego? Daca primul caz este valabil atunci imi cer scuze. Daca nu atunci sa auzim numai de bine. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 nu si nu, pur si simplu ma zgiriie la urechi! Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) Consider ca nu sunteti obligat sa-mi ascultati elucubratiile postate pe un forum ce va este oferit gratis de Vasile. Avand in vedere ca nu ne cunoastem, nu-mi permit mai mult si ma retrag aici din aceasta discutie. Editat Octombrie 4, 2017 de Alphsoo Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 e forum draguta, e forum! si parca ai rezolvat problema, nu iti bagase nimeni limba ungureasca pe git, limba care apropo, nici nu exista! si nu ascult, citesc! Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) nu si nu, pur si simplu ma zgiriie la urechi! Editat Octombrie 4, 2017 de Alphsoo Link spre comentariu
Postări Recomandate