Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cretinii de la google imi baga ungureasca fortat pe gat!

Postări Recomandate

Mai nou ma confrunt cu o problema. De ceva vreme, fara sa umblu la setari sau alte lucruri, imi apare goagal in limba maghiara.Daca ar fi doar motorul de cautare nu ar fi problema dar sunt si celelalte aplicatii de genul Gmaps s.a.m.d.

Eu am pretentia atunci când accesz o pagina de genu ****.ro sa fie in romana, cel mult ceva fraze de engleza. Daca voiam sa invat maghiara imi luam dictionar, nu am nevoie de cursurile celor de la gugle.

Are careva idee care este politica celor de la google?

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu

Probabil că politica lor se pupă cu a curvelor de politicieni români.....limba oficială a românilor e Limba Română, nu alta. Eu mai bine caut cu Google.com decât să văd în josul barei de căutare ca limbă alternativă maghiara. Pe când să ne aşteptăm că o să apară şi ,,rromales,, ??? Sau ,,Cotrobăitoru pă veb,, în ţigăneşte...

Link spre comentariu

A mai fost un topic ... destul de colorat . Cel cu mititeii accesibili la cumparare doar intr - o anumita limba . Probabil " cineva " l - a citit , si a gasit o solutie salutara si salvatoare . Nu invata cetatenii de alta etnie limba oficiala a statului in care traiesc ? ... No problem . Invatam noi ( mai multi ) limba lor ... ce atatea discutii ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mai nou ma confrunt cu o problema. De ceva vreme, fara sa umblu la setari sau alte lucruri, imi apare goagal in limba maghiara.Daca ar fi doar motorul de cautare nu ar fi problema dar sunt si celelalte aplicatii de genul Gmaps s.a.m.d.

Eu am pretentia atunci când accesz o pagina de genu ****.ro sa fie in romana, cel mult ceva fraze de engleza. Daca voiam sa invat maghiara imi luam dictionar, nu am nevoie de cursurile celor de la gugle.

Are careva idee care este politica celor de la google?

Esti cumva abonat la RD*** pentru net ? Daca raspunsul este da, ai rezolvat misterul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări