Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rovinete

cristiansen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiansen

3

• lucicop

2

• andiy

1

• suat

1

Top autori în acest subiect

Pai banuiesc ca scrie si undeva, numai ca nu stiu unde. Eu asa am procedat cand am cumparat-o pe a mea, si nu am avut probleme. Drept e ca nici nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate, dar nici pana acum la 6 luni dupa nu m-a controlat.

Link spre comentariu

Taxa a fost introdusa prin Ordonanta Guvernului nr.15/2002 si vizeaza utilizatorii romani si straini pentru toate vehiculele inmatriculate care sunt folosite pe reteaua de drumuri nationale din Romania. In cazul tau, vehiculul nu este inmatriculat, ci doar a fost autorizat pentru circulatie provizorie sau pentru probe. Autorizatia se poate prelungi pana la 90 de zile (adica inca de 2 ori).

Oricum stai linistit ca nu te opreste nimeni.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Pai banuiesc ca scrie si undeva, numai ca nu stiu unde. Eu asa am procedat cand am cumparat-o pe a mea, si nu am avut probleme. Drept e ca nici nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate, dar nici pana acum la 6 luni dupa nu m-a controlat.

O crezi tu ca nu te opreste nimeni. 1500 RON amenda daca te prinde ca circuli fara rovigneta in afara localitatii. M-a prins pe soseaua de centura in urma cu aprx un an. [ sosea de centura... drum european ], in perioada cand erau filtrele cand a fost evenimentul cu armele de la Ciorogarla. 1500 ron [ cinspe` milioane ] Dupa cum aveam o tentativs de masina.. [ matiz ]mai vroia sa imi dea si amenda... de parca as fi avut TIR.... Da... ma oprise ca circulam cu faza lunga.... si vroiau sa imi dea 3 puncte pt folosirea necorespunzatoare a luminilor... Clar... tiganeala cu ei, mai ales ca aveam voie sa folosesc luminile de drum cand nu venea nimic de pe contrasens. Apoi, la cat is de perversi unii militieni, m-au luat cu rovinieta...apoi mi-au dat drumu nesanctionat. A.. la capitolul prosti :) am vazut cu ochii mei cum a cazut militianul din masina politiei :rade: Pacat ca nu a filmat nimeni faza.. ca sigur ar fi ajuns pe la stiri PRO TV.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări