cristiansen Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 am si eu o intrebare:se plateste rovineta la numere provizori [numere rosi] si daca da dupa ce act te tarifeaza. Link spre comentariu
lucicop Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 La numerele rosii nu se plateste rovigneta. Link spre comentariu
cristiansen Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 scrie undeva?sau exista o dovada ca militeni din metropola mea zic chiar invers. Link spre comentariu
lucicop Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Pai banuiesc ca scrie si undeva, numai ca nu stiu unde. Eu asa am procedat cand am cumparat-o pe a mea, si nu am avut probleme. Drept e ca nici nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate, dar nici pana acum la 6 luni dupa nu m-a controlat. Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Taxa a fost introdusa prin Ordonanta Guvernului nr.15/2002 si vizeaza utilizatorii romani si straini pentru toate vehiculele inmatriculate care sunt folosite pe reteaua de drumuri nationale din Romania. In cazul tau, vehiculul nu este inmatriculat, ci doar a fost autorizat pentru circulatie provizorie sau pentru probe. Autorizatia se poate prelungi pana la 90 de zile (adica inca de 2 ori). Oricum stai linistit ca nu te opreste nimeni. Link spre comentariu
cristiansen Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 mersi domnilor.am gasit articolul si mi-am facut o copie sa le arat militienilor. Link spre comentariu
suat Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Pai banuiesc ca scrie si undeva, numai ca nu stiu unde. Eu asa am procedat cand am cumparat-o pe a mea, si nu am avut probleme. Drept e ca nici nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate, dar nici pana acum la 6 luni dupa nu m-a controlat.O crezi tu ca nu te opreste nimeni. 1500 RON amenda daca te prinde ca circuli fara rovigneta in afara localitatii. M-a prins pe soseaua de centura in urma cu aprx un an. [ sosea de centura... drum european ], in perioada cand erau filtrele cand a fost evenimentul cu armele de la Ciorogarla. 1500 ron [ cinspe` milioane ] Dupa cum aveam o tentativs de masina.. [ matiz ]mai vroia sa imi dea si amenda... de parca as fi avut TIR.... Da... ma oprise ca circulam cu faza lunga.... si vroiau sa imi dea 3 puncte pt folosirea necorespunzatoare a luminilor... Clar... tiganeala cu ei, mai ales ca aveam voie sa folosesc luminile de drum cand nu venea nimic de pe contrasens. Apoi, la cat is de perversi unii militieni, m-au luat cu rovinieta...apoi mi-au dat drumu nesanctionat. A.. la capitolul prosti am vazut cu ochii mei cum a cazut militianul din masina politiei Pacat ca nu a filmat nimeni faza.. ca sigur ar fi ajuns pe la stiri PRO TV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum