Vizitator Boxe si Amplificatoare Audio Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Salutare prieteni . Am si eu nevoie de un mic ajutor din partea voastra , De curand mi-am achizitionat un ups de 2400w care merge pe 6 acumulatori de 12v (72V) , in curand vreau sa-mi achizitionez si panouri solare cu regulator pentru incarcare, cu panourile am rezolvat-o , pun 2 de 48v in serie si si scot 96v dar problema mare ar fi regulatorul . am tot cautat si nu exista regulator mai mare de 48v . Sa mai lovit cineva de aceasta problema si care ar fi solutia? Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 (editat) Poti fi mai explicit? Sau ceva... o schema la ce vrei sa faci? Off Ciudat nume pentru un utilizator. Editat Octombrie 2, 2017 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator Boxe si Amplificatoare Audio Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Vreau sa trec pe energie auxilara (panouri solare) , am un ups de 2400w putere continua care functioneaza pe 6 acumulatori de 12V/55Ah legati in serie ,total 72V , problema este ca nu gasesc regulator solar de 90v-96v pt incarcare acumulatori. asta este toata treaba . ce pot face in cazul asta , schimb ups-ul cu unul de 24v de putere mai mica , renunt la proiect , sau.....? Link spre comentariu
yo7lhe Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Daca ai ales varianta mai rar folosita cu 72V pe baterie de ce sa nu folosesti 3 panouri de 24V inseriate ca sa scapi de probleme? In cazul asta poti sa le conectezi direct la panouri printr-un releu care sa decupleze incarcarea la 82V si gata. Cu 96V din panou ar fi bun un MPPT, dar pe ebay am vazut doar de max 600W no name. Cat consuma UPS-ul in stand by? Daca esti offgrid fiecare watt conteaza. Ai baterii doar de max 2h in plina sarcina. Eu unul as ramane sa lucrez cu UPS la tensiune de DC cat mai mare, daca am posibilitatea. Link spre comentariu
Vizitator Boxe si Amplificatoare Audio Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 (editat) Merge cu incarcare direct din panouri fara sa mai folosesc regulator ??? Nu cunosc consumul ups-ului in stand by, este vorba de un ups Rittal power modular concept pmc 12, on-line ,unda pura , dubla conversie ,2400w. Momentan il folosesc pe 6 acumulatori auto noi nouti de 12v/55Ah toti acelas model. Am vrut sa-mi achizitionez unul mai puternic 3500w dar acela functiona cu 8 acumulatori si am renuntat la el datorita faptului ca ma incurca rau la legarea lui la sistemul de panouri solare. Editat Octombrie 3, 2017 de Boxe si Amplificatoare Audio Link spre comentariu
cavit Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Am pus pe undeva o schema bazata pe tl494 sau 598 sunt similare exceptind iesirea, se poate face pe ntru orice tensiune, cred ca e pe acesta sectiune la topicul panou solar20w si acumulator de 12v. Sistemul meu offgrid este pe 120v , au mai facut useri de pe softpedia pentru 72v si 36v si au fost multumiti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum