Marian Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 (editat) Salutari tuturor. Va prezint cea mai noua creeatie, un Amplificator complet MP100.V3! Amplificatorul este proiectat si construit de mine. Este bazat pe modulele mele audio de inalta performanta MP100.V3, si alimentate din modulul meu SMPS pentru audio! Carcasa este executata la cerere dupa un desen al meu de catre colegul @cristinel-bm, caruia tin sa-i multumesc si pe aceasta cale! Specificatii: -Putere aproximativ 100W/4 Ohm, si 50W pe 8 Ohm -Protectie la scurt atat pentru sursa de alimentare cat si pentru modulele finale -Protectie la curent continuu pentru boxe, cu afisaj prin led ( rosu pentru protectie DC-detect activa, si verde pentru functionare normala ) -Banda de frecvente masurata la 5Hz - 200Khz -THD simulat LTspice 0,0001% @ 1khz / 100W / 4 Ohm -THD masurat real 0,0009%, 1khz, 40W/8Ohm -Sensibilitate intrare 1,1Vrms ( este recomandabila folosirea sa in combinatie cu un mixer, indiferent de model ) -Finali MJL4281A + MJL4302A ( cam cei mai performanti finali disponibili! ) Nu se poate publica schema pe motiv de proiect comercial. Amplificatorul este disponibil la vanzare aici: Liber la comentarii, observatii, etc, le voi raspunde in masura posibilitatilor. Alte detalii in poze. Marian. Editat Decembrie 2, 2021 de Marian Reactualizare link-uri Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Salut. Pentru ca inca am analizorul la mine am masurat practic THD-ul si armonicile si la amplificatorul asta, miza fiind o confirmare a performantelor foarte bune ale modulelor mele MP100.V3 de la vanzari ( cu ele fiind echipat amplificatorul de aici ). Sarcina de 8 Ohm pe iesire, semnal cca 18Vrms deci cam 40W pe 8 Ohm. Iata rezultatul ( va las pe voi sa-l comentati ): Ceva mai sus fata de cel simulat de mai sus, insa nu cu mult tinand cont ca tot 3 zero-uri sunt dupa virgula Scurt video pentru veridicitate: PS: @validaecand ai timp muta te rog temporar topicul la alimentatoare pentru ca nu mai merg link-urile pozelor si trebui sa le editez, iar aici nu o pot face. Dupa ce termin de editat il mut eu inapoi aici. Spor. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Am rezolvat link-urile si am mutat topicul inapoi aici. Multumiri @validae. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum