papelyno Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 (editat) Salutare a mai intanlit cineva acest defect ?! Multumesc Editat Octombrie 2, 2017 de papelyno Link spre comentariu
gymy Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Condensatorii de pe sursa 47uF 160V si filtrajul de pe choper. Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ar trebui verificat si cel din Baleiaj vertical 100uF/35V...dar B+ mai mult ca sigur... Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ala e link de pe olx din poza ? Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ala e link de pe olx din poza ? Buna remarca...eu nici nu am vazut....probabil ca doreste sa il cumpere de acolo si sa il repare... Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2017 (editat) Da poza este de pe olx , am un tv asemanator cu acelasi defect din comoditate am pus poza de pe olx , nimic suspect Multumesc pt sugestii o sa le incerc ! Editat Octombrie 2, 2017 de papelyno Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Schimba condesatori din primar sursa si secundar sursa aproape toti (este normal doar cei defecti dar in lipsa de eser-metru se schimba toti) cel de pe alimentare driver si daca nu se remediaza defectul se trece la cei de la jungla cale comuna sau cum este facut acel tv , eu va doresc mult succes Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Multumesc , ma apuc de treaba !!! Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Rezolvat , erau conzii de pe linia de B+ 115v Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum