adrian_pic Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Iti place cand castigi dar te superi cand pierzi. Ai rabdare ca apare marfa similara in scurt timp. Cat ai dat pe generator? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Am dat cam multicel desi nu imi pare rau, 58euro + 19 transport. In ziua urmatoare am stat la licitatie si am prins acelasi model de generator la 20.5euro + 19 transport de la fix acelasi vanzator. Acum a sosit cel de 77euro si e perfect functional desi sunt vandute ca "for parts or not working". Cred ca vanzatorul si-a dat seama ce "inteligent" sunt si mi-a pus in colet o ciocolatica sa mai indulcesca situatia. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Sunt curios daca al doile va fi tot functional. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 A sosit si al doilea generator SIEMENS D2003 si pot spune ca functioneaza destul de bine, chiar are offsetul pe iesire mult mai mic fata de fratele lui mai scump. Minusuri: - ii lipseste un capacel de la comutatorul gamei de frecventa si acelasi comutator nu are un contact atat de ferm; - marginea frontala de aluminiu este foarte usor lovita, nu este deranjant; Plusuri: - offset mic pe iesire si interiorul este impecabil; - plasticele nu sunt ingalbenite ca la generatorul mai scump; Primul generator are doua rezistoare inegrite in etajul amplificator si cred ca de aici provine offsetul pozitiv pe iesire. Pe langa SIEMENS-uri a mai aparut un UNI-T UTG9005C vandut tot ca "defect" dar functional. Acesta avea un offset negativ deranjant de mare (>20% din amplitudinea semnalului) insa l-am mai redus dintr-un semireglabil dar cred ca trebuie pus ceva multitura de buna calitate. UNI-T-ul, spre deosebire de SIEMENS-uri, are o constructie interioara specifica unui chinez beat, sper totusi sa fie o clona a unei clone altfel constructia e jenanta pentru o firma oarecum serioasa. Siemens D2003 UNI-T UTG9005C Link spre comentariu
Postări Recomandate