Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Licitatie eBay

Postări Recomandate

Am dat cam multicel desi nu imi pare rau, 58euro + 19 transport.

In ziua urmatoare am stat la licitatie si am prins acelasi model de generator la 20.5euro + 19 transport de la fix acelasi vanzator. Acum a sosit cel de 77euro si e perfect functional desi sunt vandute ca "for parts or not working".

Cred ca vanzatorul si-a dat seama ce "inteligent" sunt si mi-a pus in colet o ciocolatica sa mai indulcesca situatia.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

A sosit si al doilea generator SIEMENS D2003 si pot spune ca functioneaza destul de bine, chiar are offsetul pe iesire mult mai mic fata de fratele lui mai scump.

Minusuri:

- ii lipseste un capacel de la comutatorul gamei de frecventa si acelasi comutator nu are un contact atat de ferm;

- marginea frontala de aluminiu este foarte usor lovita, nu este deranjant;

Plusuri:

- offset mic pe iesire si interiorul este impecabil;

- plasticele nu sunt ingalbenite ca la generatorul mai scump;

Primul generator are doua rezistoare inegrite in etajul amplificator si cred ca de aici provine offsetul pozitiv pe iesire.

Pe langa SIEMENS-uri a mai aparut un UNI-T UTG9005C vandut tot ca "defect" dar functional. Acesta avea un offset negativ deranjant de mare (>20% din amplitudinea semnalului) insa l-am mai redus dintr-un semireglabil dar cred ca trebuie pus ceva multitura de buna calitate. UNI-T-ul, spre deosebire de SIEMENS-uri, are o constructie interioara specifica unui chinez beat, sper totusi sa fie o clona a unei clone altfel constructia e jenanta pentru o firma oarecum serioasa.

Siemens D2003

1_siemens_d2003.jpg

UNI-T UTG9005C

2_unit_9005c.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări