vio2007 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 (editat) Intreb daca are cineva cont pe la jumate.ro sau publi24.ro,daca a trimis sau primit colete.Care este procedura? Am un colet de vreo 15kg,l-as trimite cu ei,este fragil,cu posta romana nu trimit.......Alta varianta ar fi sa ajung in Braila la o firma de curierat.Multumesc! Editat Octombrie 1, 2017 de vio2007 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Publi 24 au propria firma de curierat sau colaboreaza deja cu o firma de pe piata? Link spre comentariu
florin mulies Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 publi24 lucreaza cu fan curier am trimis prin ei colete si primit. au o taxa de 10-11lei pt transportul banilor in sistem ramburs. daca nu aveti sediu fan curier in zona dvs unde locuiti posibil sa nu vina curierul sa va ridice coletul, ori sa platiti taxe in plus pt ca sunteti in afara ariei de acoperie a contractului dintre fan curieri si publi24. cel mai simplu creati cont, puneti produsul la vanzare pe site la ei. asteptati 10 15minute sa se activeze si apoi creati virtual o cerere la curier pe site la publi. au acolo optiune Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Am inteles,multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate