Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows Vista

radu25

Postări Recomandate

Ma gandesc ca ar fi util un topic despre Vista unde, cei ce-l folosesc, sa-si poata spune parerea si sa ridice eventuale probleme.Ce parere aveti despre el? Ce probleme ati intampinat cu diverse programe?Ce merge, ce nu merge si de ce pe Win Vista?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• radu25

1

• Extasy2525

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toate programele pentru versiunile anterioare de win, care functioneaza pe xp, functioneaza si pe vista. Te joci la compatibilitate, ii mai dai si run as administrator (da, chiar daca esti administrator) si iti merg toate.Instalarea vista dureaza mai putin de 20 de minute (copiaza in disperare de pe dvd apoi decomprima si gata). Doar vista (home premium) ocupa ~ 7giga.Dezavantaje/neplaceri: Prea mult 3D pentru un mediu profi, la un moment dat devin enervante toate unduitile de ferestre si restul de tampenii.Driverele existente pt vista sunt cacacioase, desi le iei de pe situl producatorului nu iti functioneaza componenta respectiva. :axe:

Link spre comentariu

Eu nici pana in ziua de azi nu miam gasit driver pt placa video, antivirusul nu lam putut instala...driver pt placa de retea nu am gasit, recomand este sa ai 1 G ram minim si e cam aiurea sa rulezi cu el la minimil recomandat.....cam scump la pret pt cei ce trebuie sa il cumpere....

Link spre comentariu

Deeeeci, daca vedeati topicul meu legat de drivere pentru xp pe 64 biti dadeati peste un site cu ajutorul caruia mi-am rezolvat problemele ce tineau de driverul placii video.

http://www.laptopvideo2go.com

Cautati cu atentie pe situl ala si cititi-mi ultimele posturi din topicul in care ceream drivere pentru xp 64biti...

De placa video sa zicem ca treceti, dar mai incolo...card reader, webcam si alte periferice?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări