Vizitator drbas Postat Ianuarie 1, 2005 Partajează Postat Ianuarie 1, 2005 Salutare vreau si eu o schema de mixer cu 4 cai cu cablaj daca are careva ca am cautat pe net si nu prea am gasit.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 1, 2005 Partajează Postat Ianuarie 1, 2005 Prima data foloseste functia: "Cautare"... cuvintul cheie: mixer. 8) Link spre comentariu
Vizitator redweed Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 In cazul in care nu ai gasit deja, iti pot sa orice schema de mixer. de la unu exagerat de simplu la unul care costa 3000$. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 cauta pe net circuit sumator cu amplificatoare operationalecitesti despre asta si apoi o sa fi in stare sa faci ce mixer vrei tu Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 Ca aici pe site nu s-a discutat despre acest lucru... Trebuie sa cautati singuri, exista raspunsul la "problema"... 8) Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 Probabil cel mai simplu mixer este prezentat la http://www.aaroncake.net/circuits/mixer1.htm. Este un mixer cu numar redus de componente (as inclina sa cred... cel mai redus numar de componente...), cu tranzistor FET-canal. Schema mixerului este extensibila oricat de mult. Dupa fantezia constructorului, se poate adauga pentru fiecare canal corectoare de ton active / pasive, filtre, etc. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum