dre Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Trebuie sa fac un referat cu studiul senzorilor pentru marimi termice.Stiti cumva pe unde pot gasi informatii despre asa ceva? Am cautat deja pe google dar am gasit foarte putin ...poate voi v-ati mai lovit de asa ceva. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Senzori pentru marimi termice...ce exprimare tampita v-a dat si proful ala.In termotehnica masori 2 temperaturi, cea indicata de termometrul uscat (adica termometrul normal, pe care il mai poti inlocui cu diversi senzori de temp) si cea indicata de termometrul cu bulb umed, presiune, umiditate si inca cateva.Cauta pe google procedee de masurare a temperaturii, dupa ce ii scrii de cele enumerate mai sus ii mai povestesti despre termocuple, de cate tipuri sunt, ca sunt pe diverse game de temperatura, etc.Intra pe siturile facultatilor (mai putin pe situl utcb, ca e slab, iti spun din experienta) si vezi ce poti sa gasesti. De gasit, sigur gasesti :yawinkle: Link spre comentariu
dre Postat Iunie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2007 Multumesc...m-am mai lamurit...exprimarea chair era destul de tampita incat sa nu-mi dau seama la ce se refera :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum