Vizitator opal76 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Buna ziua. Am o problema cu strungul Holzmann ED 300FD. Este achizitionat recent, nou. Am observat ca nu are forta, practic opresc universalul cu mana, fara niciun efort. Am sters fuliile si curelele cu terebetina, in cazul in care ar fi alunecat. Dar, pot opri si axul motorului cu aceeasi usurinta. In plus, la o turatie de 1750 RPM, se opreste singur, ca si cum ar intra in suprasarcina, desi nu prelucrez nimic. Un sfat sau o solutie, de la cei care au intanlit astfel de problema, ar fi extrem de apreciat. Va multumesc! Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ce putere are motorul si la cat este alimentat? Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Decupleaza cutia de viteze, aia mananca cel mai mult si cele mai multe probleme cu lagare blocate. La strunguletele astea mici, cu putin efort le opresti mereu cu mana. Pe placa electronica ar trebui sa aiba niste semi-reglabile din care setezi min-max acceleratia si cu cuplul, trebuie gasita o balanta intre ele. Niste poze ar ajuta mai ales la placa electronica. Editat Septembrie 29, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum