Marius84 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Salutare! Cunoaște cineva care sunt normativele care trebuiesc respectate la proiectarea modulelor auto? Mă refer în special la carcase, protectie la incendiu, protejarea cu sigurante fuzibile, si in general masurile de prevederem siguranta, pe care producatorii trebuie sa le respecte. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Singura autoritate care poate comenta in privinta asta este RAR,deci la ei trebuie sa mergi cu intrebarea.Altcineva n-o sa comenteze in privinta asta. Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Intrebam fiindca am un modul de temporizare pentru o autospeciala, care functioneaza foarte bine, dar ma gandeam daca exista niste normative in acest domeniu. Ma gandec ca le au cei care proiecteaza asa ceva, dar deocamdata nu am dat de aceste informatii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Legea e tampita,dar e lege.Ce vrei tu sa faci,intra la modificarea instalatiei electrice,deci trebuie facuta omologare, ca sa nu fie discutii ulterioare,si singurii care pot face asta sunt cei de la RAR,asa cum spuneam.Nu cunosc sa fie alta autoritate in Romania care sa treaca peste ce spun ei in materie de siguranta auto. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Despre ce temporizare este vorba ? E cumva un tempomat ? Ca sa schimbi radioul nu iti trebuie nici o vizita la RAR sau sa pui alarma. Daca este vorba de module care interfereaza cu motorul cred ca trebuie omologat. Vezi pentru inceput ISO/TS 16949. Editat Septembrie 29, 2017 de one Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ca sa schimbi radioul nu iti trebuie nici o vizita la RAR sau sa pui alarma. De parca s-ar indoi cineva de asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum