Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Normative realizare module electronice auto de interior

Marius84

Postări Recomandate

Salutare! Cunoaște cineva care sunt normativele care trebuiesc respectate la proiectarea modulelor auto? Mă refer în special la carcase, protectie la incendiu, protejarea cu sigurante fuzibile, si in general masurile de prevederem siguranta, pe care producatorii trebuie sa le respecte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

3

• Marius84

2

• one

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Intrebam fiindca am un modul de temporizare pentru o autospeciala, care functioneaza foarte bine, dar ma gandeam daca exista niste normative in acest domeniu. Ma gandec ca le au cei care proiecteaza asa ceva, dar deocamdata nu am dat de aceste informatii.

Link spre comentariu

Legea e tampita,dar e lege.Ce vrei tu sa faci,intra la modificarea instalatiei electrice,deci trebuie facuta omologare, ca sa nu fie discutii ulterioare,si singurii care pot face asta sunt cei de la RAR,asa cum spuneam.Nu cunosc sa fie alta autoritate in Romania care sa treaca peste ce spun ei in materie de siguranta auto.

Link spre comentariu

Despre ce temporizare este vorba ? E cumva un tempomat ?

Ca sa schimbi radioul nu iti trebuie nici o vizita la RAR sau sa pui alarma.

Daca este vorba de module care interfereaza cu motorul cred ca trebuie omologat.

Vezi pentru inceput ISO/TS 16949.

Editat de one
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări