iuliantv Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 corect...asta e marimea...eu l-am scos din cel vechi si era de 8 mega...eu le-am cerut pt usb....asa l-au timis....a functionat din prima...initial il cerusem la UMC UK au zis ca-l cer la fabricant,nimic....vazand ca nu ajunge ,le-am scris celor de la UMC Slovakia....dimineata urmatoare aveam mail cu bin-ul Valentin Zaharia <[email protected]> To:[email protected] Oct 3 at 8:07 PM hi....i need the usb firmware update for my tv with the next product code BR49E148BFN0P0E08A the tv is in permanent standby mode thank you Tomas Mlady <[email protected]> To:[email protected] Oct 4 at 8:18 AM Dear customer Please find enclosed SW for BR49E148BFN0P0E08A Best Regards Tomas Mlady Aftersales Administrator T +421 32 7747 145 F +421 32 7714 219 [email protected] [ UMC ] Universal Media Corporation /Slovakia/ s.r.o. (Member of SKYTEC GROUP LIMITED) Pribinova 6, 811 09 Bratislava, Slovak Republic OFFICE: Piestanska 1202, 915 28 Nove Mesto Nad Vahom, Slovak Republic www.skytec-group.com This e-mail message (including its attachments if any), is private, is intended for the recipient named in it and may contain material which is confidential and privileged. No one other than the named recipient may read, copy, rely on, redirect, save or alter the message or any part of it or any attachments to it in any way. While reasonable effort has been made to ensure this message is free from viruses, opening and using this message is at the risk of the recipient. From: UMC Reception Sent: Wednesday, October 4, 2017 8:12 AM To: Andrej Klucovsky <[email protected]>; Tomas Mlady <[email protected]> Subject: FW: blaupunkt preposielam Mirka Tatarova i-mi parea mie cunoscut numele dv,dar cand am vazut si adresa de mail ,si dupa locatia de spania,am facut legatura sat-us-pn toate cele bune Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ce timpuri!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum