Bercu Giuliano Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) salut...un dump sau firmware pentru usb pentru un tv balupunkt 49/1480-GB-11B-FEGBQP-EU gasesc pe la vreun suflet nobil? am luat varianta pt usb de la englezi dar nu mi-a folosit....defect:standby permanent....masuratori ok multumiri Editat Septembrie 28, 2017 de zaharia valentin Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Citeste originalul , sterge spi si rescrie-l cu data citita , la sasiele astea merge "ca uns". E o placere sa le faci cu programator Vga -Isp , dai capacul jos doar sa te asiguri ca nu aicondensatori umflati . Editat Septembrie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 acum incerc Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) mort...nu vrea asa le-am dat un mail la astia de la UMC Slovakia....sa vedem Editat Septembrie 28, 2017 de zaharia valentin Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) ???Hmm ! Infierbanta procesorul ! Editat Septembrie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) ???Hmm ! Infierbanta procesorul ! nu...nici condensatori umflati....tv are un an de folosinta sporadica...toate tensiunile in parametri...led-uri ok....butoane neblocate...nimic pe net de downloadat...doar la UMC UK ,doar pt stik dar nu face nimic...pe ebay am vazut placi cu defectul asta de vanzare Editat Septembrie 28, 2017 de zaharia valentin Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 scrie flash cu alt soft decat al lui Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 au raspuns cei de la suportul tehnic din slovacia...au cerut softul fabricantulu si mi-l trimit imediat ce-l primesc....am sa-l pun pe undeva pe aici pentru viitoari doritori Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 mi-au trimis bin-ul slovacii...cine are nevoie de bin pentru modelul asta sa-mi lase un pm...salutari Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Salut. Functioneaza cu el? Nu se poate urca undeva,sigur vei fi asaltat de mesaje. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 (editat) da...functioneaza...mentionez ca la mine era si spi-ul dus...am recuperat unul din alta placa,scris...totul ok https://www.dropbox.com/s/psbc0ynbkd4aejp/MSD3463.rar?dl=0 Editat Octombrie 4, 2017 de zaharia valentin Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 hmm , slovacii au trimis bin de flash ? nu soft update pe usb ? Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Pai asta ma mir si eu. Mai rar asa oamenie. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Sigur o fi dump de spi ala ? Ca are o marime ciudata fisierul ala .bin, 5,12 MB Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 (editat) corect...asta e marimea...eu l-am scos din cel vechi si era de 8 mega...eu le-am cerut pt usb....asa l-au timis....a functionat din prima...initial il cerusem la UMC UK au zis ca-l cer la fabricant,nimic....vazand ca nu ajunge ,le-am scris celor de la UMC Slovakia....dimineata urmatoare aveam mail cu bin-ul Valentin Zaharia <[email protected]>To:[email protected]Oct 3 at 8:07 PMhi....i need the usb firmware update for my tv with the next product code BR49E148BFN0P0E08Athe tv is in permanent standby mode thank you Tomas Mlady <[email protected]>To:[email protected]Oct 4 at 8:18 AM Dear customer Please find enclosed SW for BR49E148BFN0P0E08A Best Regards Tomas MladyAftersales AdministratorT +421 32 7747 145F +421 32 7714 219 [email protected][ UMC ]Universal Media Corporation /Slovakia/ s.r.o. (Member of SKYTEC GROUP LIMITED)Pribinova 6, 811 09 Bratislava, Slovak Republic OFFICE:Piestanska 1202, 915 28 Nove Mesto Nad Vahom, Slovak Republic www.skytec-group.com This e-mail message (including its attachments if any), is private, is intended for the recipient named in it and may contain material which is confidential and privileged. No one other than the named recipient may read, copy, rely on, redirect, save or alter the message or any part of it or any attachments to it in any way. While reasonable effort has been made to ensure this message is free from viruses, opening and using this message is at the risk of the recipient. From: UMC ReceptionSent: Wednesday, October 4, 2017 8:12 AMTo: Andrej Klucovsky <[email protected]>; Tomas Mlady <[email protected]>Subject: FW: blaupunkt preposielam Mirka Tatarova Editat Octombrie 5, 2017 de zaharia valentin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum