Vizitator P3dro Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Toate alea le patesti,mai nene. Acum te-ai infundat cu dulciuri... Cum dracu sa se infunde de la multa hartie,ca doar nu te stergi cu tirajul de la Monitorul Oficial!? Am observat ca hartia igienica,de calitate,se dizolva in apa. Schimba produsul. Baga adanc... Editat Septembrie 29, 2017 de P3dro Link spre comentariu
steleverzi Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 S-a desfundat azi noapte singur, nu stiu cum, dar in schimb cand m-am dus in baie era balta pe jos. Am verificat pe la tevi, furtune si nu e de acolo, singura explicatie a rabufnit wc-ul sau cum Doamne iarta-ma, am observat ca apometrul inregistra incet. In orice caz il schimb cat mai urgent. Si eu ma sterg cu multa hartie, asa fac de cand ma stiu, dar la fostul apartament nu aveam probleme, wc-ul ala avea gaura mai mare, nu stiu era diferit fata de asta. Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 In general,asa... esti norocos? Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 singura explicatie a rabufnit wc-ul I s-o fi pus si lui pata de la atata rahat...probabil a fermentat compostul si s-a dus pe langa obiectul care obtura(mai bine faceai tuica).Rezolvarile de la sine,fara eliminarea cauzelor,nu duc la nimic bun,deci ai toate sansele sa repeti experienta in scurta vreme.Acum ca tot e liber pe acolo,demonteaza racordul flexibil din spatele wc-ului,ca acolo se agata toate daca e sa fie ceva(asa cum bine a mai spus cineva inainte),si verifica sa nu fi ramas obiectul muncii in continuare pe pozitie. Link spre comentariu
steleverzi Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu fiti asa rai ! In general,asa... esti norocos? Sincer, da ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Fericiti de cei ce stau la tara si au buda in fundul curti. 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Iarna e bine...cand ai wc-ul in fundul curtii. 1 Link spre comentariu
steleverzi Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Fericiti de cei ce stau la tara si au buda in fundul curti. La tara mi se pare groaznic sa folosesti wc-ul ala, mirosul ingrozitor. Eu nu puteam sa fac acolo, imi venea sa vomit, mai degraba in aer liber, dupa claie. Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 In timp te obisnuiesti cu parfumul...si nu mai deranjeaza. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ca antrenament,era o emisiune la TV cu meserii murdare...acolo sa vezi caimac Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 La tara mi se pare groaznic sa folosesti wc-ul ala, mirosul ingrozitor. Eu nu puteam sa fac acolo, imi venea sa vomit, mai degraba in aer liber, dupa claie. dar nici nu ajungi vreodata sa bagi mana in rahat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 La tara mi se pare groaznic sa folosesti wc-ul ala, mirosul ingrozitor. Eu nu puteam sa fac acolo, imi venea sa vomit, mai degraba in aer liber, dupa claie. https://youtu.be/_kC6s713RoM?t=257 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=caVzG1Io0A4 https://www.youtube.com/watch?v=OZVPAliFyGQ&t=1s a dracu hodoroaga zici ca a mancat un hectar de fasole cu vodca. Link spre comentariu
steleverzi Postat Septembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Si pana la urma, nu va bucurati ?! Pentru mine, ca s-a desfundat wc-ul, pentru colegul vostru. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Si pana la urma, nu va bucurati ?! Pentru mine, ca s-a desfundat wc-ul, pentru colegul vostru. si mai bucuros eram vazindute cum scoti cu mana acel obiect care a dus la infundarea wc-ului. Editat Septembrie 29, 2017 de Giorgi tv Link spre comentariu
Postări Recomandate