steleverzi Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Salutare, am o problema groaznica. Mi s-a infundat wc-ul de la prea multa hartie, am incercat orice si nu ii dau de cap, sta acvariu.... Si le-am spus alor mei de atatea ori sa-l schimbe ca e panarama. Am bagat si mana printrun sac de gunoi cu un fel de polonic sa bag acolo......... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Baga mai bine o sarma groasa facuta sub forma unui arc intins. Daca ai toarna si cateva pliculete de Mr.Muscle. Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Desfa furtunul cel gros din spate si curata-l pe acolo. Acolo-i infundat! Editat Septembrie 28, 2017 de mac01 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Baga mana, prietene ,fara manusa. Cu manusa nu simti obstacolul care impiedica eliminarea unui asa zis cacat...sau alt obiect. Spune-ne si noua ... de unde esti ...unde stai...ce mananci....tipul WC-ului ...de cate ori este folosit pe zi....etc...etc... Editat Septembrie 28, 2017 de PINTI 5 Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Baga o sarma cu semi-carlig la 90grade si o rotesti acolo pana agata ceva. Sport la pescuit ! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Poate a avut ceva deodorant din acela care se agata pe marginea vasului...stupida idee, nasoala amintire... 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Exact...deodorant...acelea se opresc in wc sau pe furtun si-l infunda. Se mai infunda si daca se foloseste hartie igienica tip glaspapir (cea mai ieftina)...facuta din crengi de copaci....cea care face rani cand te stergi la fund. Acea hartie nu se topeste imediat in apa iar daca rahatelul este mare in combinatie cu ea.... iese o minunatie de dop. Trebuie bagata mana goala...fara nimic pe ea...altfel nu se desfunda...iar data viitoare situatia va fi privita cu mult mai multa atentie....ca nu wc-urile sunt de vina...! Editat Septembrie 28, 2017 de mac01 4 Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Trebuie bagata mana goala...fara nimic pe ea...astfel nu se desfunda.. Baga mana, prietene ,fara manusa. Sadici mai sunteti... Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Nu suntem sadici...dar la ce sunt buni prietenii? Nu sa te scoata din rahat? Ajutam si noi omul cum putem! 3 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Exact...deodorant...acelea se opresc in wc sau pe furtun si-l infunda. Fix in cotul flexibil s`a oprit... 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Nu suntem sadici...dar la ce sunt buni prietenii? Nu sa te scoata din rahat? Mi se pare mie sau voi il cam bagati in rahat ? Sau nu sunteti voi prietenii aia care sa il scoata ? Sau ca sa scoti pe cineva din rahat trebuie intai sa il bagi ? Ignora-i pe glumetii astia. Daca tot e atata apa acolo pune si tu niste pesti ceva Editat Septembrie 28, 2017 de dany_cta 2 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Cica cand scoti omul din rahat el iti intinde mana murdara de rahat sa-l ajuti si sa-l tragi de acolo...! O fi bine...n-o fi bine ca ne murdarim si noi...numai cel de sus stie! Oricum...un topic de rahat !!! Editat Septembrie 28, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ignora-i pe glumetii astia. Daca tot e atata apa acolo pune si tu niste pesti ceva Altu mai bun!! :D Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ignora-i pe glumetii astia. Daca tot e atata apa acolo pune si tu niste pesti ceva Merge un rasad...rosii, castraveti, cartofi...ingrasamant natural....nu gluma! 1 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daca esti sensibil la ''metodele'' de mai sus,cumpara un dispozitiv pt. desfundat WC-ul! Nu retin cum se numeste dar este tot din cauciuc si functioneaza similar cu acelea de desfundat chiuvete,e doar manerul de lemn/plastic si la un capat are un fel de cilindru de cauciuc,ceva gen burduf ! Nici nu te costa...o avere si il poti folosii pana mananci...100 de porci+500 de pui ! Cam atat rezista(cred) dispozitivul ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate