Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WC infundat.........

steleverzi

Postări Recomandate

Salutare, am o problema groaznica.

Mi s-a infundat wc-ul de la prea multa hartie, am incercat orice si nu ii dau de cap, sta acvariu....

Si le-am spus alor mei de atatea ori sa-l schimbe ca e panarama.

Am bagat si mana printrun sac de gunoi cu un fel de polonic sa bag acolo.........

Link spre comentariu

Baga mana, prietene ,fara manusa.

Cu manusa nu simti obstacolul care impiedica eliminarea unui asa zis cacat...sau alt obiect.

Spune-ne si noua ... de unde esti ...unde stai...ce mananci....tipul WC-ului ...de cate ori este folosit pe zi....etc...etc...

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Exact...deodorant...acelea se opresc in wc sau pe furtun si-l infunda. Se mai infunda si daca se foloseste hartie igienica tip glaspapir (cea mai ieftina)...facuta din crengi de copaci....cea care face rani cand te stergi la fund. Acea hartie nu se topeste imediat in apa iar daca rahatelul este mare in combinatie cu ea.... iese o minunatie de dop.

Trebuie bagata mana goala...fara nimic pe ea...altfel nu se desfunda...iar data viitoare situatia va fi privita cu mult mai multa atentie....ca nu wc-urile sunt de vina...!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu suntem sadici...dar la ce sunt buni prietenii? Nu sa te scoata din rahat?

Mi se pare mie sau voi il cam bagati in rahat ?

Sau nu sunteti voi prietenii aia care sa il scoata ?

Sau ca sa scoti pe cineva din rahat trebuie intai sa il bagi ?

Ignora-i pe glumetii astia. Daca tot e atata apa acolo pune si tu niste pesti ceva

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cica cand scoti omul din rahat el iti intinde mana murdara de rahat sa-l ajuti si sa-l tragi de acolo...!

O fi bine...n-o fi bine ca ne murdarim si noi...numai cel de sus stie!

Oricum...un topic de rahat !!!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Daca esti sensibil la ''metodele'' de mai sus,cumpara un dispozitiv pt. desfundat WC-ul! :) Nu retin cum se numeste dar este tot din cauciuc si functioneaza similar cu acelea de desfundat chiuvete,e doar manerul de lemn/plastic si la un capat are un fel de cilindru de cauciuc,ceva gen burduf ! Nici nu te costa...o avere si il poti folosii pana mananci...100 de porci+500 de pui ! :qetrwe Cam atat rezista(cred) dispozitivul ! :57

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări