clony Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am nevoie de un soft pt aceasta placa. Am gasit soft la polonezi de la un starlight dar nu gasesc telecomanda pt el. La rusi am gasit pt hitachi dar nu merge cu telecomanda RC 1912 de la hitachi led. Placa de baza TP.S506.PA63 Display hv236whb-n00. Ma poate ajuta cineva cu un dump si un cod pt telecomanda programabila allien de la mivaron? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) RC 1912 este pentru vestel,deci nu are cum sa mearga la hitachi chassis chinezesc,RC 1912 poate sa mearga la hitachi vestel. deci sa inteleg ca aveti un tv la care nu aveti telecomanda,si incercati sa puneti un soft care sa se potriveasca cu ce telecomenzi aveti dv, daca nu e secret ce tv aveti? aveti cumva si telecomenzi programabile ? se pare ca este folosit si in televizoarele vortex la care se gasesc si telecomenzi Editat Septembrie 28, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
clony Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Este vorba de un tv logik provenit din UK care are doar uk si irland si nu prinde digitale la noi. Am gasit soft de hitachi la rusi(are childlick activat )si starlight la polonezi care prinde canalele se vede normal dar nu am gasit telecomanda. Am vazut pe net la noi ca aceasta placa ar echipa si tv vortex dar nu am dump pt vortex(am telecomanda originala de vortex). Am telecomenzile programabile de la mivarom dar in softul respectiv(2 softuri) nu gasesc modelul respectiv de tv si am incercat mai toate codurile din program si nici 1 nu ia comanda. Telecomenzile respective(Alien) au si functia de invatare dar nu am gasit o telecomanda compatibila sa o clonez. Ar mai fi o solutie zic eu cu o aplicatie pe telefon si de acolo sa clonez codurile dar nu am momentan un telefon cu inflarosu. Poate are un coleg un starlight in service si are posibilitatea de a clona o telecomanda Link spre comentariu
clony Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Nu ma poate ajuta nimeni cu codurile pt starlight? Link spre comentariu
blacired Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Salut. Am reparat azi sursa la un tv UTOK U24HD3 cu main si panel mentionat in primul post si care merge cu tc de aici: https://www.elforum.info/topic/118638-telecomanda-utok/?p=1421868 Posturi DVBC (rds) si cele analog. Am salvat flashul, daca crezi ca te ajuta da un semn. Link spre comentariu
gabiTV Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Daca al aveti salvat va rugam sa al postati . Link spre comentariu
blacired Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 http://www.site cu continut explicit.ro/3489987453.7 1 Link spre comentariu
gabiTV Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Multumesc ! Link spre comentariu
Cornel Dan Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 On 12/11/2017 at 7:17 PM, gabiTV said: Multumesc ! Mulțumesc și eu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum