Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect plasma DAEWOO

Mircea AR

Postări Recomandate

In principiu va intreb la defectul din poza ce ar putea fii sa stiu daca sa investesc in el sau sa renunt la el in caziul in care este display-ul defect.Este o plasma de 42 daca trebuie si alte detalii vi le dau,dar inca o data,daca display-ul este suspect renunt la depanare.post-187207-0-75245100-1506602312_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea AR

3

• winstyle

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Puțin probabil să fie defect display , deși nu este exclus chiar dacă e cu plasmă .

Mai probabil defectul este la controll board sau mainboard .

Dacă te pricepi puțin la electronică , poți să o desfaci și să o inspectezi vizual .Poate ai noroc și găsești condensatoare electrolitice umflate . Puțin probabil , dar este ceva ce poți incerca . Dacă nu găsești , atunci du-o la un service .

Link spre comentariu

Puțin probabil să fie defect display , deși nu este exclus chiar dacă e cu plasmă .

Mai probabil defectul este la controll board sau mainboard .

Dacă te pricepi puțin la electronică , poți să o desfaci și să o inspectezi vizual .Poate ai noroc și găsești condensatoare electrolitice umflate . Puțin probabil , dar este ceva ce poți incerca . Dacă nu găsești , atunci du-o la un service .

Doctor in televizoare nu sunt,am reparat multe (zeci poate chiar sute) CRT-uri dar la LCD-uri,plasme,leduri nu prea m am bagat.Acum nu de mult,de cateva zile mi-am reparat un LCD samsung in care am schimbat mainboard-ul,pt ca originalul era dus rau cu trasee puscate.Pare simplu dar neavand experienta nu m-am descurcat de la inceput in sensul ca inlocuirea PCB-ului a fost simpla numai ca trebuia mutat un strap-geapar(aveam sunet dar nu si imagine si OSD), dar cu ajutorul colegilor de forum l-am rezolvat.Adevarul este ca 35 de ani(pana m-am pensionat,iar acum o practic doar de placere) am lucrat ca electronist la CFR la SCB( semnalizare,centralizare,bloc de linie automat si evident sursele de electroalimentare din statii) deci eu zic ca electronica este si la tv si la cfr evident fiecare cu specificul ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări