Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump akai

profimex

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
On 12/10/2018 at 4:52 PM, liviu_mad said:

nu mai e valabil acolo , este weetransfer si se expira dupa 7 zile

trebuie repostat de tavi sau profimex

din pacate eu nu il am salvat am verificat astazi ....

Link spre comentariu

am primit acelasi tip de televizor la reparat si se manifesata astfel . trece prin teoate culorile cam la 2 sec si se repeta la nesfarsit.

am rescris memoria prima data cu dumpul lui Florinel , apoi cu cel al Domnului Tavi si degeaba tot asa face.

a mai intalnit careva manifestarea asta?

vad ca a fost si pe la depanero si tot la memorie a fost umblat insa nu stiu daca a fost rezolvata problema.

Link spre comentariu

Dumpul pus de mine este cel de la Dmnul Tavi si dumpul este ok , la tine este alceva defect , fa un clip video cu manifestarea sa vedem despre ce este vorba , eu cred ca este panelu defect , dar pina nu vad clipul video nu sunt sigur 100%

Link spre comentariu

Am primit si de la Domn'Tavi si pare ca este acelasi dump dar se manifesta la fel .

mai sapam dupa craciun si fac si clipul ,

Pana atunci:

SARBATORI FERICITE TUTUROR , SANATATE SI LA MULTI ANI!

Link spre comentariu

ori e in test mode ori defect in display,la unele test mode se dezactiveaza cu 3x menu telecomanda,postati tipul display(codul de pe t-con e mai ok) si poate va ajuta vre-un coleg cu dezactivarea de pe display a functiei test mode

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salutare si La multi ani! Am revenit cu jaful dupa ce a stat la rece de sarbatori

Din T-con sau dislay nu este defect pentru ca am mutat placa pe alt tv identic si se comporta la fel pe ambele ecrane .

La celalalt se incinge procesorul si nu pleaca din stand-by asa ca nu pot incerca si invers.

Cu meniu 3x din telecomanda nu face nimic, poate este alta combinatie?

Acum din 2 bucati poate fac unul cu ajutoeul Dumneavoastra.

Asa arata imaginea

VID 20190114 112541 mp4

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări